Nova maska za n73!
- jovanshutic
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 16:09
Nova maska za n73!
Imam n73 sivu obicnu ali sam ubacio me softver pa bi stavio i me masku,pa me interesuje da li neko zna koliko kosta original me maska i gde je mogu naci i da li se samo menja prednji deo maske ili cela(i onaj zadnji deo gde je slajd za kameru i to).Hvala unapred
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- voodoons
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
- Kontakt:
20e komplet prednja+zadnja crna maska i 5e crna tastatura sa notom... u NS-u... koga interesuje, moze se javiti na voodoons@mobilni.info
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
Ljudi, originalna maska(prednja+zadnja) dobija se samo uz kuciste, kada kupite sve u komletu i kosta oko 30e, a te prednje maske i zadnje to su kopije originala i nisu original. A te tastature sto se prodaju za 5e se izlizu za mesec dana (iz iskustva znam).
Sve se moze originalno nabaviti maska, baterija, slusalice, delovi za mob, ali tastature nema nigde originalne(obisao sam skoro sve ove zvanicne zastupnike nokie da kupim originalnu crnu tastaturu i sve su trajale oko mesec ili manje, original sam nasao tako sto sam otisao kod prijatelja u mobilni shop i u dogovoru sa njim sa oiginalne N73ME uzeo tastaturu za sebe i vrato malo bolju kopiju)
Sve se moze originalno nabaviti maska, baterija, slusalice, delovi za mob, ali tastature nema nigde originalne(obisao sam skoro sve ove zvanicne zastupnike nokie da kupim originalnu crnu tastaturu i sve su trajale oko mesec ili manje, original sam nasao tako sto sam otisao kod prijatelja u mobilni shop i u dogovoru sa njim sa oiginalne N73ME uzeo tastaturu za sebe i vrato malo bolju kopiju)

N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL
Its fani bikoz its tru.igord napisao:jovanshutic, sutra na oglasima njegova Nokia N73 tj N73ME po ME ceni![]()
![]()
Imas gde hoces, po kojoj god ceni hoces.
Na kraju krajeva, ne moras da uzimas original, nego uzmes fusharu, ali "A" klasu, koja bas-bas korektna.
A i kapiram da neki servisi bi ti nju prodali kao original.
- voodoons
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
- Kontakt:
to sto ja imam je AAA klasa, odgovara kvalitetom i izgledom originalu. Ima sve oznake i spolja i unutra. Tastaturu imam kopiju koja kosta 3e i imam AAA koja kosta 5e, opet kazem - kvalitetom i izgledom identicna originalu- imam ja i A klasu koja nema oznake proizvodjaca na njoj, sem toga izgleda kao original i kosta 10e ali to ne bih nikom preporucio
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jul 2008. 22:47