Nova maska za n73!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
jovanshutic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 16:09

Nova maska za n73!

Post od jovanshutic »

Imam n73 sivu obicnu ali sam ubacio me softver pa bi stavio i me masku,pa me interesuje da li neko zna koliko kosta original me maska i gde je mogu naci i da li se samo menja prednji deo maske ili cela(i onaj zadnji deo gde je slajd za kameru i to).Hvala unapred

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

prednja oko 2000
zadnja oko 2000
tastatura oko 1000
u mobisu sam davno cuo te cene...

PozZ

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Prednja u alpha copy 1500din,pa sad ti vidi,ja danas menjao :P
Zadnja je verovatno malo skuplja,zato sto ima vise delova,ne znam tacnu cenu
ps.nije moj telefon :wink:
.

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

20e komplet prednja+zadnja crna maska i 5e crna tastatura sa notom... u NS-u... koga interesuje, moze se javiti na voodoons@mobilni.info

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

voodoons je li to made in china ili original?

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

exkarpisam
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10

Post od exkarpisam »

Ljudi, originalna maska(prednja+zadnja) dobija se samo uz kuciste, kada kupite sve u komletu i kosta oko 30e, a te prednje maske i zadnje to su kopije originala i nisu original. A te tastature sto se prodaju za 5e se izlizu za mesec dana (iz iskustva znam).
Sve se moze originalno nabaviti maska, baterija, slusalice, delovi za mob, ali tastature nema nigde originalne(obisao sam skoro sve ove zvanicne zastupnike nokie da kupim originalnu crnu tastaturu i sve su trajale oko mesec ili manje, original sam nasao tako sto sam otisao kod prijatelja u mobilni shop i u dogovoru sa njim sa oiginalne N73ME uzeo tastaturu za sebe i vrato malo bolju kopiju) 8)
N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

na buvljaku, u beogradu, sam pitao coveka koji radi na tezgi sa telefonima za celo crno kuciste (sveki deo koji vidite sa bocnih strana telefona, prednja, zadnja, tastatura) za 25e da njegovom ugradnjom..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

jovanshutic, stavio me software, pa sad coveka zanima crna maska, a sutra na oglasima njegova Nokia N73 tj N73ME po ME ceni :P :P :P

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

igord napisao:jovanshutic, sutra na oglasima njegova Nokia N73 tj N73ME po ME ceni :P :P :P
Its fani bikoz its tru.
Imas gde hoces, po kojoj god ceni hoces.
Na kraju krajeva, ne moras da uzimas original, nego uzmes fusharu, ali "A" klasu, koja bas-bas korektna.
A i kapiram da neki servisi bi ti nju prodali kao original.

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

to sto ja imam je AAA klasa, odgovara kvalitetom i izgledom originalu. Ima sve oznake i spolja i unutra. Tastaturu imam kopiju koja kosta 3e i imam AAA koja kosta 5e, opet kazem - kvalitetom i izgledom identicna originalu- imam ja i A klasu koja nema oznake proizvodjaca na njoj, sem toga izgleda kao original i kosta 10e ali to ne bih nikom preporucio

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

pozdrav momci.video sam na nokia sajtu da su izasle nove boje maski za n73!zanima me ona sampanj,stvarno prelepo izgleda.. 8) E a jel ima neko ideju gde bi mogla da se nabavi u srbiji?i ostale varijante dolaze u obzir... :D :D

cuba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Dec 2007. 06:22

Post od cuba »

Ne znam da li su dobre maske po 10 e,prodaju ih kao originalne.Za neke malo losije traze 300-350 dinara,ali i jedne i druge imaju i prednju i zadnju stranu i tastaturu.Sta ja znam na ovim jeftinim jedino ne pise NOKIA a ostalo je isto.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

vo sto sam sad procitao je cist bezobrazluk i sad ce neko drugi da kupi kao nov fon sa tvojom tastaturom to nije nimalo lepo :cry:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Post od symbianman »

Ja sam kupio novu original masku(prednju i zadnju) za 20e na n73. E sad, neznam namestiti onaj zadnji deo sa kamerom....
Znali neko???Ima li neka caka???

Duke Nukem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jul 2008. 22:47

Post od Duke Nukem »

Ja mogu da nabavim originalne maske za N73 za 35e, sa svim mogucim delicima, znaci prednji, tastatura, joystick, srednji deo sa svim dugmicima sa strane, i zadnji deo tj poklopac baterije...

znaci full mozes da napravis nov telefon sa ovom maskom :D

jedino sto se ceka 2 nedelje da stigne
064 21-81-190

Odgovori