Servisiranje - pitajte
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
drgrga, hvala.
A da li bi, eventualno, moglo nesto da se iskoristi od Ericssona A2628, koji je ispravan, ali su mu pokidane zice od baterije? Tj, da li bi mogao da se skine taj deo koji je pokvaren na T65 i da se zameni?
I koliko bi mogao da ga prodam, za delove, posto su baterija, maska, displej... u veoma dobrom stanju?
A da li bi, eventualno, moglo nesto da se iskoristi od Ericssona A2628, koji je ispravan, ali su mu pokidane zice od baterije? Tj, da li bi mogao da se skine taj deo koji je pokvaren na T65 i da se zameni?
I koliko bi mogao da ga prodam, za delove, posto su baterija, maska, displej... u veoma dobrom stanju?
- ProfiTel
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
- Kontakt:
@venom
naravno da moze
moze biti glupost tipa prekidac za paljenje ili stampa...
ili pak nesto komplikovanije.Preporuka vazi ali mi reci iz kog si grada da bi znao na koga da te uputim...
@mezzano
tesko da taj model ikome vise treba za bilo sta.Cak i full ispravan ne vredi gotovo nista.Sto rece DRgrga,
To se ODAVNOOO vise ne popravlja,ja se eto cak i ne secam kad sam zadnji otvarao...
pozzs
[spojio tomas.hokenberi] Nema potrebe za uzastopnim postovanjem - postoji opcija "Izmeni".
naravno da moze

moze biti glupost tipa prekidac za paljenje ili stampa...
ili pak nesto komplikovanije.Preporuka vazi ali mi reci iz kog si grada da bi znao na koga da te uputim...
@mezzano
tesko da taj model ikome vise treba za bilo sta.Cak i full ispravan ne vredi gotovo nista.Sto rece DRgrga,
To se ODAVNOOO vise ne popravlja,ja se eto cak i ne secam kad sam zadnji otvarao...
pozzs
[spojio tomas.hokenberi] Nema potrebe za uzastopnim postovanjem - postoji opcija "Izmeni".
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
Kucaš *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)
ili Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
ili Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
Poslednja izmena od IDzO u Uto, 12. Maj 2009. 14:18, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
darkado,
Stvarno ?
A kako onda toliko koknutih telefona na update preko neta ?
Ja inace i volim sto je to tako,jer onda dobrano oderem takvog "napravi sam" majstora...
check this:
viewtopic.php?p=202243#202243
Stvarno ?
A kako onda toliko koknutih telefona na update preko neta ?
Ja inace i volim sto je to tako,jer onda dobrano oderem takvog "napravi sam" majstora...
check this:
viewtopic.php?p=202243#202243
Ako neko zna nek pomogne.Imam nokiu 6300 i počela je da brljavi.Naime,kad uđem u MENU mogu samo kursorom da idem desno i dole a kada stisnem kursor na levo on ide desno i kad stisnem gore on ide dole.Kad udjem u neku aplikaciju i stisnem taster BACK on me vrati skroz na početak(na prazan displej).Ne funkcioniše ni onaj univerzalni kod za nokie 12345,uradio sam UPDATE i opet isto.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 19. Apr 2009. 17:35
Nisam zeleo vasu pomoc,iz obzira sto nisam mislio da se ovaj telefon moze pokidati...u pitanju je nokia 6300,padala je zilion puta,ali nikad nista,malo poklopac razdrman al telefon radi kao nov...do neki dan. Bio je u kesi sa knjigom i sokom dok sam odlazio sa faxa i kad sam dosao kuci vidim mokar i lepljiv(jbmti ice tea),pokusam da ga upalim,ne daje znake zivota,stavim da se osusi,ponovo sve prikljucim,opet nece da radi,samo sijaju one lampice sa strane
Jel ima neko resenje i da li se isplati ovo popravljati ili jednostavno kupiti nov telefon ?

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 19. Apr 2009. 17:35
postavljao sam ovo vise puta al moram opet...
koristim nokiu n82 i sve radi suoer osim kad udjem u maps onda mi tel zablokira i ne mogu nikako drugacije da ugasim osim da izvadim bateriju...
savjetuju me ili da instaliram najnoviju verziju softwera sto ne znam ili da resetujem mob a ni to ne znam i ne zelim da izgubim brojeve sa moba...pa sad...pomagajte????
koristim nokiu n82 i sve radi suoer osim kad udjem u maps onda mi tel zablokira i ne mogu nikako drugacije da ugasim osim da izvadim bateriju...
savjetuju me ili da instaliram najnoviju verziju softwera sto ne znam ili da resetujem mob a ni to ne znam i ne zelim da izgubim brojeve sa moba...pa sad...pomagajte????