ok druze,ti i dalje u plocu....
Opet mi uporedjujes auto sa telefonom ! To nije isto ali nikako.
Sam proizvodjac je dozvolio da se Imei moze menjati,vec sam napisao da ti sam ukucavanjem koda za dekodiranje vec promenis imei na M610 i brdo drugih modela.
KO JE ONDA KRIV TI ILI SAMSUNG ?
Kazes svaki rad mora biti odobren,jel to znaci da on treba da mi stoji nad glavom dok ja radim njegov komplikovan telefon pod mikroskopom i svakih pet minuta nailazim na novi i novi kvar a on odobrava,i kad se ispostavi da na kraju ne moze da se resi.......on se pokupi i ode a ja izgubim dva sata ?
Znas li koliko u zadnjih par godina telefona dodje sa jednim kvarom,a kad krenem da ga radim ispadne da mu ne radi jos x stvari.
Sitnije kvarove popravim i nikada ne naplatim van ugovorene cene,i ne spomenem da to nije radilo,jer VERUJ MI znam da ce 90 % reci "ma jok radilo je".....
Toliko o postenom nasem narodu....
Sto se tice inspektora,o kakvim inspektorima mi pricamo ? Pa 90 % njih prvo ne poznaje zakon,o potkupljivosti da ne pricamo....veruj mi da su prosle godine kad je krenula hajka gasenja komisione prodaje telefona,dosli kod mog burazera u radnju i pitali sta treba da gledaju i kako (posto smo jedini u gradu radili telefone na belo od Alpha Copy).Nisu znali ni kako izgleda garancija,ni sta treba da se upisuje,apsolutno nista.
Ta hajka je trajala,pozatvarali par radnji posle toga...i evo ti situacije da se ponovo valjaju telefoni kako se stigne.
U mom gradu postoji jedan lik koji ima ogromni radnju koji je inace poznat da je prodavao i pakovane i kradene i neispravne telefone....i sta.....
IZ 29-og su mu bili redovni gosti....Cim se trazi neki telefon prvo se ide kod njega.
ON DRUZE RADI I DAN DANAS !!! OBJASNI MI PRAVNO KAKO ???? LEGALNO DRZI RADNJU I SERVIS !!!!
Toliko o tvojoj prici o zakonu i zastiti potrosaca....
Pozz,za mene je ova tema zavrsena...