Nemam mrezu. . pomoc?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Maj 2009. 15:31
Nemam mrezu. . pomoc?
Pre mesec dana sam dobio telefon G900 i sve funkcionisalo dobro ,kad.. juče je nestala mreza i pokusao sam sve:da manuelno tražim mrezu automatski,sa 3g obična gsm i ništa.Ubaqcio sam u 2 dve kartice i opet ista situacija.Da li je neko imao slično iskustvo i koji kvar može da bude?
-
- Slučajni prolaznik
SE G900.Pokazuje signal ali mi je precrtana slusalica.Imam 2 obavestenja kada pokusavam da zovem:!nema mreze a 2 je da kontaktiram opertera i da je problem do kartice.Stavio sam 2 karticu i isti problem.Telefon je bio 2 dana kod jednog "drugara"Da li je on mogao nekako da ga namerno pokvari.Gde se nalazi glavni reset na G900?Jel mogu sam preko neta da izvrsim update softvera?Ej Hvala ti na odgovoru
Ta precrtana slusalica verovatno znaci "calls barred" a kad zajedno pokazuje jacinu signala i precrtanu slusalicu obicno znaci da je neko prijavio da je telefon ukraden ili je zakljucan za neku mrezu (mada onda obicno pise i "invalid sim" ili sl) i jos nekim slucajevima.Proveri u servisnom meniju da nije zakljucan i proveri kod "prijatelja" da "slucajno" nije prijavio da mu je ukraden telefon.Moguce da je u pitanju i neki kvar ali tada obicno ne prikazuje ni jacinu signala.Takodje,moguce je i da nije on kriv-jednostavno,neko je nekada negde prijavio da je taj telefon ukraden,taj podatak je njegov operater imao (a tvoj nije) i kada je stavio svoju karticu...PS: nemoj davati telefon "drugarima".
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
drgrga ja sam do sad uspevao da 85% problema resim sam i sa softwerom i slicnim programima a da sam uvek nosio mob u servis ne bi imao pare za leba ...barem ja ne bih....prema tome prvo pokusamo da resimo stvari softwerskim putem ili kako vec znamo a onda idemo u servis.Tako da stefane i ja ti predlazem jedan flesh softwera ili hard reset pre nego sto ga odneses u servis. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
dimi89,
Pa vidi iz iskustva od celih deset godina,napamet znam kod skoro svakog modela sta se desava i da li da coveku brisem sve podatke bez veze i da opet ne dobijem nista......ili da se odmah hvatam srafcigera.
Isto tako imam svaki dan likove kojima ispadne telefon,izgubi neku funkciju i onda dodje i kaze da je to do softwera......dajte ljudi i malo logike u svemu....
pozz
Pa vidi iz iskustva od celih deset godina,napamet znam kod skoro svakog modela sta se desava i da li da coveku brisem sve podatke bez veze i da opet ne dobijem nista......ili da se odmah hvatam srafcigera.

Isto tako imam svaki dan likove kojima ispadne telefon,izgubi neku funkciju i onda dodje i kaze da je to do softwera......dajte ljudi i malo logike u svemu....
pozz
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
Ma nisam ga ja ukrao vec sam zrtva u celoj prici.Kako da resim ovaj problem? :?Pomoc
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik