Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
euronexi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Maj 2009. 02:38

Post od euronexi »

moze li neko da mi pomogne u vezi ovog uredjaja vodafone VPA compast GPS
4 meseca radio i odjednom se ugasio i sad oce samo da se upali al nece digne sistem vec dodje do nekih pruga kosih po celom ekranu i kraj.Uredjaj nije padao nije maltretiran sa fizicke strane KAO NOV.POZDRAV I HVALA DRUSTVO!

@gsmhacker PA TI BI TREBA ZNATI STA BI TREBALO POSLAO SAM TI PRIVATNU PORUKU I SVE TI DAO TELEFON EMAIL SVE AJ POTRUDI SE DA MI ODGOVORIS BRATE.

JOS JEDNOM POZDRAV

umiljan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Maj 2009. 06:44

Post od umiljan »

Koliko kosta baterija a koliko maska za HTC Wizard (Qtek 9100)

I jel mogu sam da zamenim masku, koliko je komplikovano?

Vladishah
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 21:31
Kontakt:

Post od Vladishah »

koliko kosta maska za HTC TyTN 2, i koliko bi kostalo sa sve servisom?
imam ostecenje na ekranu od snale devojke

:uhuh: a i sa strane se ogulila plastika, sta li je...
nokia e61i + kingston 2gb

Premacy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Maj 2009. 04:36

Post od Premacy »

Pozdrav, gde se i po kojoj ceni moze nabaviti kvalitetan screen protector za Touch Diamond? Hvala...

dekijug
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2009. 04:00

Post od dekijug »

Da li imas LCD za Htc touch (ne diamond ili tytn...), bez touch folije i koja je cena. Hvala,Pozdrav

nikola5702
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jun 2009. 17:25

Post od nikola5702 »

Ljudi, treba mi hitno maska tj. poklopac za bateriju za HTC touch pro.... ako neko ima novu ili polovnu, nije bitno....

Ako neko ima neka mi se javi na mail ili pp ili na 063/805-20-26

HVALA

nikola5702
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jun 2009. 17:25

Post od nikola5702 »

gsmhacker, Imas li masku za HTC TOUCH PRO tj. samo poklopac baterije mi treba.....
Ne pitam koliko kosta.....

genius75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 08:42

Post od genius75 »

ni traga ni glasa od gmshackera. treba mi baterija za htc uni, jel zna neko gde se moze nabaviti orginal?

krle92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 09. Mar 2008. 23:49

Post od krle92 »

ima li neko plocu za htc universal,ako mu je pokvaren i ekran i tome slicno bitno je da je ploca ispravna

kocic77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Jun 2009. 20:42

Post od kocic77 »

gsmhacker, druze treba mi maska za htc s 730 mozes me kontaktirati na kocic77@hotmail.com ili na 062284282 hvala ti unapred.

markopn1985
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 00:47

Post od markopn1985 »

Imam qtek 9090, nagnjecio sam ekran, pa mislim da je on riknuo,jer se pojavila velika svetla mrlja na ekranu i okolo se boje razmrljale. Pa me zanima da li se isplati menjati ga, i gde mogu da zamenim ekran i koliko bi to kstalo. Pozdrav svima

sir_oliver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 16:06

Post od sir_oliver »

Cao.
Imam priliku da kupim HTC s710 za jako razumne pare međutim problem je u masci koja je baš propala i treba je promeniti. Da li je to moguće i koliko košta? Tako bih bio zahvalan za informacije i saavete o ovom modelu.
Hvala.

markopn1985
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 00:47

Post od markopn1985 »

markopn1985 napisao:Imam qtek 9090, nagnjecio sam ekran, pa mislim da je on riknuo, jer se pojavila velika svetla mrlja na ekranu i okolo se boje razmrljale. Pa me zanima da li se isplati menjati ga, i gde mogu da zamenim ekran i koliko bi to kostalo. Pozdrav svima

yonderboiz
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 20. Jun 2009. 21:53

Post od yonderboiz »

poz,

ako ste u mogucnosti ond anabavite te stvari iz madjarske...oni imaju znatne prihvatljive cene,...npr ja sam kupio kod njih novu zadnju masku za htc diamond za 30eur a ovde su mi nudili za vise od 40eur...
takodje oni prodaju i punjace pa sve stvari za htc telefone. ja sam uzeo davno od njih brando folje, baterije ama sve...
samo sto je sve jaaakko sporo stize, a postarina je da i ne kazem...
ako imate prijatelja ko npr studira tamo, on moze doneti ali preko posto jako je skupo...
ja sam nekada bavio sa delovima, ali posto sada radim na diplomki nemogu...videcemo kad zavrsim, mozda mogu srediti nesto pa da narucimo zajedno...

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Hm......nisam bio dugo al evo me opet da resavamo misterije htc proizvodjaca :roll: :wink: Sto se maski tice za htc morate da znate da su dosta skupe za sve modele cak nekad dostizu i cenu od 100eur zbog toga pitanja vezano za maske neka postavljaju i traze samo ini koji su spremni da plate od 50eur do 100eur. HTC nije isto kao obicni telefoni da mozete kupiti masku za 10eur neku kinesku jer da bih narucio masku iz htc repair centra samo postarinu za Srbiju placam 20eur zbog toga pitanja vezana za nove maske ostavite kontakt na email i broj telefona ako ste spremni da platite od 50 do 100eur... :uhuh:
Baterije ,futrole ,slusalice ,fletovi i svi ostali delovi takodje kontakt sa brojem telefona, naravno da dosta toga imam na lageru al vecina stvari mora se poruciti jet htc je veoam specifican skoro za svaki model postoje 2 tipa displeja i flet kabla treba biti pazljiv kad se to kupuje tacnije narucuje.
Znaci za sve stvari koristie priv.poruku!!
Evo nekih odogovora i cena kako se krecu:

HTC TOUCH PRO original zadnji poklopac baterije 35eur

LCD DISPLEJ HTC TOUCH BEZ TOUCH FOLIJE 50EUR
LCD DISPLEJ HTC P3600 KOMPLET 50EUR
LCD DISPLEJ HTC TYTN 2 KOMPLET 60EUR
LCD DAIMOND KOMPLET SA TOUCH SCREEN 75 EUR
LCD DAIMOND DISPLEJ BEZ TOUCH FOLIJE 45EUR
LCD S710 KOMPLET 50EUR
LCD S730 KOMPLET 50EU
LCD QTEK S200 50EUR..

HTC S730 komplet original maska 60eur
HTC TYTN komplet original maska 65eur
HTC p3600 crn i bela komplet original maska 60eur
HTC TYTN 2 komplet original maska 70eur
HTC DAIMOND komplet original maska 95 eur

Pozdrav uskoro posle odmora i velepordaje htc oprema. cujemo se..

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

gsmhacker, druze meni je izgleda otisao TOUCH ili ti kako vi strucno kazete Digitizer glass lens na na htc Diamondu i to na verziji bez 3g kamere na prednjoj masci.Svi simtomi ukazuju na to jer kada stiskam levo on stiska desno naprimer pipnem 3 on pipne 1 itd.Sve sam probao align screen hard format vise puta ali ne pomaze,poneki put proradi malo sam od sebe ali se ponovo vrati na staro.Koliko bi druze bila zamena tog djavola izlude me zivog? :smutny:
>> N7100 <<

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Za sada nema leka tom tvom jer svi htc daimond dolaze sa 3g kamerom tacnije Digitizer i kompletni lcd ekrani su namenjeni za 3g daimond koji ima napred kameru. Neverujem da bi radio na tvom daimond-u a iskreno menjao sam ikljucivo kompletan displej nisam radio zamenu samo touch screen-a jer puca ceo ekran kad hoces samo njega da skines na daimond probao sam i to .... Ti daimond 2g su radjeni samo za srbiju da neverujes to nigde nema da se zameni mislim takav displej bez prednje kamere a neverujem da bi radio 3g displej??. 8)

darkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Jul 2009. 13:23

Post od darkic »

Gde naci screen protector za Kaisera i SanDisk micro sdhc 16 gb. Uzgred, prodajem Kaisera, kupljen u List-u, pod garancijom do oktobra 2010, radi kao svajcarac. Pozz, unapred hvala

dzapket
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Avg 2009. 03:18

Post od dzapket »

gsmhacker, imam slican problem kao Demian, samo je na HTC 3G Jade Blue. Leva strana ekrana reaguje kao da sam pritisnuo cca 1 cm desno. Desna radi ok. Align screen ponekad pomogne, mada se desava da jurim plusic po 15 min. Najveci problem je sto do "start buttona" ne mogu da dodjem posto se nalazi na levoj strani, pa moram preko pc-a i mobilera da pokrecem align screen. Da li ima pomoci? Nisam jos uvek probao da ga vratim na factory settings, a reseti i cupanje baterije ne pomazu.
Hvala.

Babangida
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Avg 2009. 19:39

Post od Babangida »

Gde moze u Srbiji da se nabavi stylus i/ili kuciste za Qtek 9100 ? U Novom Sadu sam, i izgleda da niko nema ... :angry:

Zaključana tema