Nokia 6288 sama se gasi, beo ekran

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
lidya83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Jul 2009. 19:35

Nokia 6288 sama se gasi, beo ekran

Post od lidya83 »

Pozdrav svima! Imam veliki problem sa mobilnim telefonom i svaki savet ce mi pomoci zato sto stvarno ne znam mnogo o mobilnim telefonima....... :(
imam nokiju 6288 vec godinu i po dana koja je ok radila....Medjutim juce je prestala da radi kad je jedan lik prebacivao slike sa svog moba na moj(blutut).....pritom sam i pre prebacivala slike i nista se lose nije desilo....
juce se mob ugasio pa se pojavio beo ekran pa se opet ugasio i opet se pojavio beo ekran pa se ugasi i sve tako a da ga pritom nisam gasila....ne moze nista da se upali..sam se gasi posle odredjenog vremena .... posle sam izvadila bateriju i opet je vratila da vidim da li ce to pomoci...ni to nije pomoglo.......iako je bio do pola pun stavila sam ga opet na punjenje i ni to ne moze....kad ga stavim na punjenje ne pokazuje nista vec slicno kao i kad je upaljen...... tad se ne vidi oznaka da se mob puni vec prazan ekran koji treperi......
ako neko nesto zna o ovome neka javi.....
:blinky:

Izmenio naslov:gameforce:Bombastični naslovi ne pomažu već odmažu, kao što bi pomoglo i malo pismenosti

milan85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Jun 2009. 05:43

Post od milan85 »

Moraces u servis. Deluje da je problem SW (software), ali moze da bude i nesto drugo... Eto sutra je ponedeljak, pa pravac u servis :D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Probaj software update, ako ne pomogne, onda ga nosi u servis. Mogući problemi mogu da budu : displej, flet kabl ili neki hardverski problem jer je poznato da je 6288 čest gost u servisima.
Nokia Lumia 630

lidya83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Jul 2009. 19:35

Post od lidya83 »

djole nista ne moze....
:smutny: sve sam probala...
idem sutra u servis.......
koji je servis provereno dobar u beogradu?mislim da me neko ne odere....

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Sačekaj nekog da ti pošalje P.M. jer ne živim u BG-u :wink:
Nokia Lumia 630

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

+ mali savet, (djolex već reče), begaj od (tj.prodaj) N6288, (neslavnog naslednika još neslavnijeg N6270).
Soft, hard i mehanički jako veliki procenat bagovitih primeraka.
Posle je sve bilo u redu (N6500s...).
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

lidya83,

U pitanju je fabricka softverska greska ovog modela koja je ispravljena tek u zadnjim verzijama.
Dakle kada je baterija otprazna cim se uslika kamerom telefon hoce da prsne softverski.
Isto to se desava i pri prebacivanju podataka BT-om.
Dakle....servis i full flash na zadnju verziju.

Imas ovde na forumu Profitel,zatim Techno Group...posalji im pp i resice ti to...skoknes samo do servisa...
pozz

cybercom2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Jul 2009. 22:10

Post od cybercom2 »

Danas kod mene u servisu 4 6288 sa istim problemom (ekran). Veoma cest "kvarar"kao sto kolege rekose :)
GsmReverseGroup

Odgovori