Telefon je dekodiran (#*7337#), osnovne funkcije rade, ali ne radi bluetooth i neka podešavanja. IMEI je 00000000.
Pomoću kojeg programa mogu ponovo da ukucam IMEI? Na netu sam našla NS DONGLE, ali ne podržava model SGH - M610.
Samsung SGH - M610 IMEI 0000000
Ko hoce da ne plati na mostu onda plati na cupriji........dakle davno ispricana prica.
Poseti neki od servisa koji poseduje neki od alata (boxova) za Samsunga NS-PRO,USTII,HWK itd da bi ti upisali ispravan IMEI,BT-adress itd......To ce te vise kostati nego da si inace odneo na klasicno dekodiranje gde se ne bi nista poremetilo.........
POZZ
Poseti neki od servisa koji poseduje neki od alata (boxova) za Samsunga NS-PRO,USTII,HWK itd da bi ti upisali ispravan IMEI,BT-adress itd......To ce te vise kostati nego da si inace odneo na klasicno dekodiranje gde se ne bi nista poremetilo.........
POZZ
Nema nikakve veze most i ćuprija, drgrga, sa ovim. Jednostavno radi se o izazovu i nakon odličnog poznavanja rada na računaru, kao i "servisiranja" istih komšijama i familiji, sledeći korak je bio mobilna telefonija. Na greškama se uči...a budući da je moja glad za znanjem ogromna verujem da ću u skorije vreme nabaviti "boxove" i propratne programe.
Hvala!
Preporuči neki dobar, a jeftin
)) servis u Novom Sadu.
Hvala!
Preporuči neki dobar, a jeftin

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Appareil, ti si naravno svestan da jedan "box" nije igracka i da kosta 500-1000++ evra?
Mislim apropo toga da ces "nabaviti box".
Inace znas kako kazu "pametni ljudi uce na tudjim greskama, a na svojim uce ..."
Mislim apropo toga da ces "nabaviti box".
Inace znas kako kazu "pametni ljudi uce na tudjim greskama, a na svojim uce ..."

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB