Neće da puni, a punjač je ispravan. E sad sta može biti, da li je do konektora ili postoji nekakav procesor punjena pa je on riknuo, stvarno ne znam, pa zato molim za pomoć nekog od servisera na forumu da mi kaže koliko bi koštala popravka.
Unapred hvala!
Samsung X820 neće da puni!!!
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
Samsung X820 neće da puni!!!
N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL
exkarpisam,
Moze biti konektor,a da se to sada ne vidi,mora se pregledati da se slucajno nisu razlemile nozice sa druge strane........dalje.....postoji zener dioda koja cesto probija na Samsungu,e onda dalje kolo za punjenje itd,itd.....sve u svemu napamet nista ali to je otprilike neka procedura da se ustanovi sta je,pozdrav
Moze biti konektor,a da se to sada ne vidi,mora se pregledati da se slucajno nisu razlemile nozice sa druge strane........dalje.....postoji zener dioda koja cesto probija na Samsungu,e onda dalje kolo za punjenje itd,itd.....sve u svemu napamet nista ali to je otprilike neka procedura da se ustanovi sta je,pozdrav
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
exkarpisam,Pazi cena je stvarno relativna stvar,pogotovo u ovom propalom poslu,gde ljudi koji prodaju papuce i voce na pijaci uzmu lemilicu u ruke i leme,kupe duvaljku pa kad nesto "crkne",preduvaju ceo telefon,kad upadne u vodu suse ga fenom.....itd...........odoh daleko...
Cena kod mene je 950,00 din,s tim da su svi vodovi ostali citavi na stampi(cesto se desi da nego jako gurne,otkine konektor,a sa njim i samu stampu na ploci).
Dakle ako ti neko bude radio,obavezno nek pregleda da li su svi vodovi citavi to jest sta mozes da ocekujes,da li ce da radi SAMO punjenje posle zamene konektora ili ce sve biti kako je i bilo...(usb,h-free itd...)
Nadam se da sam ti pomogao..pozz

Cena kod mene je 950,00 din,s tim da su svi vodovi ostali citavi na stampi(cesto se desi da nego jako gurne,otkine konektor,a sa njim i samu stampu na ploci).
Dakle ako ti neko bude radio,obavezno nek pregleda da li su svi vodovi citavi to jest sta mozes da ocekujes,da li ce da radi SAMO punjenje posle zamene konektora ili ce sve biti kako je i bilo...(usb,h-free itd...)
Nadam se da sam ti pomogao..pozz

- exkarpisam
- Povremeni posetilac