Da li neko ima otkljucan firmware za LG8330? Imam problem sa uploadom igrica preko IRDA sa Bitsplit 3.7b i 4.3.1b - nikako da pristupi telefonu. Manager i Sync normalno rade. Postoji li resenje?[/b]
To je vjerovatno do firmwera, da je nesto zabagovan po tom pitanju... Flash bi vjerovatno rijesio problem, ali kako LG telefoni nisu bas zastupljeni kod nas nisam siguran rade li servisi flash za LG...
Po BG se moze naci par mesta za flash LG...nisam sigurna, ali mislim da mi je drug bas neki LG nosio na flash, pa ako bas zapne javi pa cu ga pitati gde tacno
Telefon je flashovan sa SETool3, medjutim na NET-u se nigde ne moze naci odgovarajuca verzija firmwarea. Ili ja nemam odgovarajuce linkove. Ako neko moze da pomogne, javite se.
Jasno...ajd videcu sa drugom sta je on tacno radio i da li je imao slicnih problema, pa ti javljam ako bude bilo od neke pomoci Ali cudi me ako je flesovan da ti i dalje ne radi firmware
da li neko moze da mi pomogne brat ima LGP7200 i nestale su mu sve igrice i fabricke i one koje je skinuo, a memorija mu i dalje pokazuje da je zauzece toliko kao da su one negde prisutne
goga, nista netreba da te cudi oko toga, kad kupis LG moras da prihvatis rizik da ce ti telefon praviti kojekakve gluposti kao sto su i ove. LG se na trzistu telefona vadi na njihov izgled, a ne na softver(koji je dosta nestabilan).
Resenje: nek proba nekako da vrati telefon na fabricki podeseno, time ce izgubiti sve sa telefona ali ce mu slobodna memorija biti iskazana u pravoj vrednosti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
goga, ja nazalost neznam za neko drugo resenje, nebih da ti preporucujem nesto u sta nisam ni ja siguran. najbolje ti je da pokusas ovo pa da vidis sta ce biti.
ako imas usb onda sve prebaci na komp. i neces puno izgubiti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.