sony ericsson k850 i nece da pali!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
srx_m8
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 09. Maj 2008. 20:17

sony ericsson k850 i nece da pali!

Post od srx_m8 »

Imam k850i problem mi je nece da pali,ponekad se znalo desavati kada ga spojim na usb kabal da mu gori tipka na kojoj se pali...Pokusavao sam flashovati,ali nema koristi uopste nemoze da ga pronadje,jedino sto ga kulan kendi prepoznaje i preko njega ako nesta radim drzim taster 2+5 zajedno i tad ga ocita i onda samo izbaci invalid boot mode a sa ostalim ponudjenim brojevima nece da ga ocita...jednostavno neznam sta da radim..tel je mrtav!ako se nekome jos to desavalo neka pise ili ko zna u cemu je caka!

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

srx_m8, poznata stvar sa USB-om i tim telefonom, generalno propust proizvodjaca...izvadis bateriju na 10-tak minuta i vratis, nekada pomaze...a ako ne morace u Servis, popravka cca 3000,00 din.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

srx_m8
Novajlija
Novajlija

Post od srx_m8 »

Sta mislis da mu oni u servisu rade?ja kontam da bi to mogao kulan kendi program resiti,jer ga on pronadje i prijavi mi na pc novi hardware,i onda samo izbaci invalid boot mode kada drzim tipku 2 i pet zajedno,ima jos kao c,2,6 ali na te tipke nece nista da odreaguje vjerovatno treba neku drugu tipku stisnuti kad se spaja na usb kabal na kulan kendi..

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

srx_m8, ja ne pricam napamet JA sam Serviser...za trajno resenje tvog problema potrebno je fizicki promeniti kontroler USB-a na telefonu a ako i dalje zeza, morace se pozabaviti sa napojnim i glavnim procesorom.
KK Server u ovom slucaju NECE pomoci trajno....generalno KK Server i NECE nista resiti, samo ce se dogoditi da ces bateriju izvaditi i vratiti posle nekog vremena...kao sto vec rekoh.
Pozdrav

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

aj da ja pitam da ne otvaram novu temu.imam slican problem,ali sa k800.radi jedno vreme i ugasi se,posle dan-dva opet upali,pa radi par dana i opet isto.flesovao sam ga i opet isto.koristim ga iskljucivo za slusanje muzike.pa me zanima jel zna neko u cemu je problem?
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

peky@n93, K800 ima druge probleme neevzane sa K850...VEROVATAN problem kod tvog telefona je sa Flash Procesorom, procesorom napajanja, glavnim procesorom ili stampanom plocom....tim redosledom cena popravke je cca 1000,00 din (ako pomogne skidanje starog Flash-a , kuglanje i vracanje), 3000,00 din (zameniti Flash), 3500,00 din, 5000,00 din (kompletna ploca ali NOVIH nema...)
Pozdrav

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

hallo, hvala drug puno.u svakom slucaju cu ga nositi kod ortaka u servis,pa ako nije skupa popravka...
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

srx_m8
Novajlija
Novajlija

Post od srx_m8 »

Evo ponovo mene:) Bio mi k850i u servisu i napravili ga,radio neko vrijeme normalno i danas se sve uzbrka sva neka slova razbacana po ekranu nista se nemoze procitati ikonice normalne ostale a slova sva razbacana nigje veze...I sta sad raditi? :shock:

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

srx_m8, ako se dobro secam PRVOBITNI problem je bio sto tel ne pali,zar ne? Problem koji sada opisujes verovatno ima za razlog pad teelfona (cak i "mali")i moguca resenja:
1. Zamena Display-a
2. zamena Flash procesora
Pozdrav

srx_m8
Novajlija
Novajlija

Post od srx_m8 »

da tako je bilo...sad sam mislio da je softwer...znaci opet nista preko nekog programa?samo u servis?hvala ti puno

Fantom31
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Sep 2008. 20:04
:: GT-N7100

Post od Fantom31 »

ja i brat imamo 2 SE k850 i jedan nece da se upali i ne daje nikakve znakove zivota cak ni kada se prikljuci na punjac/USB.... a na drugom je crklo svetlo na displeju, pa me zanima koliko je popravka i da li postoje neki original delovi posto sa ovim "kineskim" ne vredi.... popravljani su vec ali se pokvare posle 3-4 nedelje.....:((((

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

Fantom31, vec rekoh....K850 je vrlllo lose konstruisan od starne prizvodjaca....to sto je popravljano NARAVNO da bi trebalo imati garanciju, kvalitet delova odredjuje cenu a kvalitet Servisa i servisera, konstataciju kvara i njegovu popravku...elem, moj savet je da posetite najblizi SERVIS GsmReverseUnion.
Pozdrav

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

hallo kako se updatujre erom preko kulankendi? imam k800 ?

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

Slobodan_NS, procitajte njihovo uputsvo....a ovako na brzinu NE CACKAJTE EROM na tom telefonu, ukoliko niste spremni na TestPoint resavati eventualne probleme.
Pozdrav

Odgovori