Pomoc za F488

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
OrokuSaki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 18:11

Pomoc za F488

Post od OrokuSaki »

Pre par dana kupio sam Samsung F488 za koji se ispostavilo da je kineske proizvodnje. Nikako nisam uspevao da zakljucam telefon, za sta mi je uvek trazio sifru. Odneo sam ga u servis i rekli su mi da nemaju iskustva sa tim telefonima kao i da bi fleshovanje mobilnog eventualno prouzrokovalo neki kvar.
Da li iko od vas ima iskustvo sa ovim modelom i da li u Beogradu ima neki bolji servis koji bi uspesno mogao da mi resi problem? Napominjem da pored ovoga telefon radi normalno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

OrokuSaki, cekaj sad sta si ti kupio? Samsung telefon proizveden u Kini (manje verovatno) ili nekog "kineza", odnosno telefon koji nikakve veze nema sa firmom Samsung osim sto lici na neki od Samsung modela (najverovatnije F480)?

Bilo da se radi o Samsungu ili o "kinezu" ovoj temi nije mesto u podforumu "Samsung" vec u "Servisiranju". Inace ako je u pitanju "kinez" tesko ces naci resenje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

OrokuSaki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 18:11

Post od OrokuSaki »

Telefon je Anycall (pravilno sam napisao), nalazi se na samsungovom sajtu, znaci da ima veze sa tom firmom. Oni navode da koriste Samsungove delove za sklapanje. Svejedno, prodajem ga...

link za moj mob:
http://www.samsung.com/hk_en/news/newsR ... s_seq=9140

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

OrokuSaki, to je varijanta F480 za dalekoistocno trziste. Anycall jeste Samsung firma (za razliku od Anycool). Verovatno su serviseri pomesali Anycall sa Anycool.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

micro service
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Nov 2009. 10:12
Kontakt:

Post od micro service »

da, kao sto tomas kaze,pomesali, zaobidji ti taj servis i otidji do nekog boljeg, jer svako ko se ozbiljnije bavi servisiranjem iz aviona vidi sta je kinez :wink:

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Moze da ti pomogne nekoliko servisa u Beogradu da resis taj problem a cak i srpski jezik da dobijes za iste pare!!!

Ako te nesto vise interesuje kontaktiraj me na pm

Odgovori