U pitanju je nokia 6233.
Problem sa lozinkom memorijske kartice
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
Problem sa lozinkom memorijske kartice
Jel postoji neki nacin da se nadje izgubljena sifra memo kartice? Probao sam i 12345 i sve moguce varijacije koje meni "ring the bell", ali jednostavno nema sanse da se setim. Fora je u tome sto je fon bio na popravci i od kad sam ga dobio moram da ukucam sifru da bih pristupio kartici, sto ranije nije moralo, a ja tu sifru ne znam.... Help
U pitanju je nokia 6233.
U pitanju je nokia 6233.
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Peter_Forsberg,
Moras da platis i dekod za mem.karticu a pri tom ona mora biti formatirana,sto u prevodu znaci da ces je imati otljucanu ali bez podataka u sebi
pozz
Moras da platis i dekod za mem.karticu a pri tom ona mora biti formatirana,sto u prevodu znaci da ces je imati otljucanu ali bez podataka u sebi
pozz
Poslednja izmena od drgrga u Pon, 11. Feb 2013. 00:26, izmenjeno 1 put ukupno.
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac

Prepao sam se da sam ostao bez kartice, ali putem pokusaja i pogresaka iz ne znam kog puta uspeo sam da provalim sifru, sad jos cekam da se fon napuni (formiram bat.), pa da promenim u nesto sto necu zaboraviti. U trenu kad sam izvalio sifru, fon se ugasio
Mod->lock
Mod->lock
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Peter_Forsberg, 6233, ako se ne varam, koristi Li-Ion baterije. Li-Ion (i Li-Polymer) baterije se ne formiraju. Posto 99.999999999% telefona proizvednih u poslednjih 3-4 godine koristi Li-Ion ili Li-Polymer to znaci "baterije se ne formiraju" - tacka.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac

- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
oscar1980, pa ako ce da formatira karticu moze to da uradi i u nekom PC card reader-u. Nema potrebe da trazi N82.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
oscar1980,
Kada formatira karticu bilo kojim Symbianom,ne pomaze nista,Card recovery nema sta da nadje
Jedino resenje je da se kartica odradi mmc reseterom,potraziti u nekom servisu,on resetuje pasword tako da kartica postaje vidljiva citacima,isto podaci bivaju izgubljeni,ali posto je sad citac vidi odradi se Card recovery.
pozz
Kada formatira karticu bilo kojim Symbianom,ne pomaze nista,Card recovery nema sta da nadje
Jedino resenje je da se kartica odradi mmc reseterom,potraziti u nekom servisu,on resetuje pasword tako da kartica postaje vidljiva citacima,isto podaci bivaju izgubljeni,ali posto je sad citac vidi odradi se Card recovery.
pozz
- mist640
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 09. Feb 2013. 11:02
- :: nokia E52
- :: nokia C2-01
Re: Problem sa lozinkom memorijske kartice
Jel ima neki nacin da se provali sifra na memorijskoj kartici,naime ja sam na jednom telefonu zakljucao mem.karticu i kada hoce da je ubacim u drugi trazi mi sifru,ali sam je zaboravio dali postoji nacin da se provali sifra?