kao sto sam vec naveo u naslovu treba mi pomoc da depblokiram ovaj fon. trazi neki kod ....... mislim a da zakljucan i da radi samo na jednu mrezu .....dali postoji neki nacin da sam deblokiram i da otkljucam tel da radi na mreze sa balkana ..... prepostavljam da moze jer koliko ja vidim on trazi neke kodove (sifre) ako ne onda mislim da mi nista ne preostaje bez da ga ponesem u servis ;( sa obzirom da imam neogranicen pristup internetu odlucio sam prvo da se vama javim jer kako meni sve deluje u pitanju su samo sifre odnosno kodovi ............
Hvala svima unepred ... !
Pomoc oko deblokiranja samsung c160
Ako imas automatsko azuriranje datuma i vremena ( cini mi se da nemas, ali nisam siguran ; ako nemas, ne citaj dalji tekst ) uradi sledece :
Stavi karticu na pocetak, posle ukljucivanja je gurni u leziste ( tj. ne ubacuj karticu pre ukljucenja telefona )
Ako ti radi bez kartice, uradis sledece : Odes u podesavanja,datum/vreme, ako je automatski, vrati na rucno i stavi ponovo automatski ( posle te pita za restart, ti ides na da, sacekas i to je to )
Ovo te drzi sve dok ne iskljucis telefon, inace ces morati ponovo da odradis postupak.
Stavi karticu na pocetak, posle ukljucivanja je gurni u leziste ( tj. ne ubacuj karticu pre ukljucenja telefona )
Ako ti radi bez kartice, uradis sledece : Odes u podesavanja,datum/vreme, ako je automatski, vrati na rucno i stavi ponovo automatski ( posle te pita za restart, ti ides na da, sacekas i to je to )
Ovo te drzi sve dok ne iskljucis telefon, inace ces morati ponovo da odradis postupak.
Nokia Lumia 630
djolex, Bas zanimljiv smisao za humor....slatko sam se nasmejao....
mare_pg, Moze da se uradi free ako imas bilo koji interfejs sa RS232,jer postoji free software za to.Ako nemas onda se ne maltretiraj nego odnesi u servis,tamo ga neki cika uradi na box za sekundu(jer ne voli free varijante),obicno ne rade kako treba.
pozz
mare_pg, Moze da se uradi free ako imas bilo koji interfejs sa RS232,jer postoji free software za to.Ako nemas onda se ne maltretiraj nego odnesi u servis,tamo ga neki cika uradi na box za sekundu(jer ne voli free varijante),obicno ne rade kako treba.
pozz