Nigde.Taj telefon SE za sad NE MOZE dekodirati nikako i nicim!
Servisiranje - pitajte
- Amf Spyware
 - Novajlija

- Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 11:50

- Koren
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
 - :: Samsung Note 2
 - Kontakt:

Posle 100god ukljucih nokiu 6230i. Desava se da povremeno izgubi mrezu, skroz. Kad se iskljuci/ukljuci ne pomaze, kada probam na Operator selection da stavim manual nista ne nadje u tom trenutku. 
Desava se da 2, 3 dana radi ok, a onda se odjednom zaglupi i ne prijavljuje mrezu. Posle sat, dva sve ok.
Softver nije nikada update-ovan od pocetnog kad je kupljen, i nije do sada nista hardverski servisirano.
Hardver ili softver? Okvirna cena?
PozZ

Desava se da 2, 3 dana radi ok, a onda se odjednom zaglupi i ne prijavljuje mrezu. Posle sat, dva sve ok.
Softver nije nikada update-ovan od pocetnog kad je kupljen, i nije do sada nista hardverski servisirano.
Hardver ili softver? Okvirna cena?
PozZ
- hallo
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
 - Kontakt:

djolex, samo komplet....A klasa copy cca 2000,00 din, ORIGINAL cca 5-6000,00 din
dejan10, zameniti zvucnik....cena cca 800,00 din
Amf Spyware, ostecen taster (polomljen najverovatnije), potrebno ga je zameniti..cena cca 500,00 din ako niste ostetili mesto na stampanoj ploci gde taster stoji...tada je "malo" skuplje
kovac, ako sam razumeo, otkinuli ste samo "gumicu" kaoja naleze na joy? AKO je tako zameniti tu grupu tastera gornjih resava Vas problem. Cena cca 500,00 din
Koren, MOJ tip je HW...cena u rangu od cca 800,00 din do cca 2000,00 din

dejan10, zameniti zvucnik....cena cca 800,00 din
Amf Spyware, ostecen taster (polomljen najverovatnije), potrebno ga je zameniti..cena cca 500,00 din ako niste ostetili mesto na stampanoj ploci gde taster stoji...tada je "malo" skuplje
kovac, ako sam razumeo, otkinuli ste samo "gumicu" kaoja naleze na joy? AKO je tako zameniti tu grupu tastera gornjih resava Vas problem. Cena cca 500,00 din
Koren, MOJ tip je HW...cena u rangu od cca 800,00 din do cca 2000,00 din
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

Zanima me moze li negde da se nadje maska za n79,tacnije zanima me samo prednji oklop i koja bi bila cena?Alpha Copy ne mogu danima da dobijem. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- yamaha-tzr50
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

djolex, 
Nije tacno.....Dakle taj telefon je specifican jer tu na pola nema nista.Gornja polovina su ploca i displej,a donja polovina to jest sredina (deo gde pocinje baterija) je samo flet tastature i tastatura.....ujedno s njom i mikrofon itdddd..
Dakle....
maticabb,
Ako je ostao citav LCD i ploca moraces kupiti neki koji je riknuo ili sl. i samo prepakovati tvoj gornji deo t.j. plocu i LCD.Ovo ti kazem jer je kod njega cela prednja maska u stvari vezana sa tastaturom i tasturnim fletom....
pozz

Nije tacno.....Dakle taj telefon je specifican jer tu na pola nema nista.Gornja polovina su ploca i displej,a donja polovina to jest sredina (deo gde pocinje baterija) je samo flet tastature i tastatura.....ujedno s njom i mikrofon itdddd..
Dakle....
maticabb,
Ako je ostao citav LCD i ploca moraces kupiti neki koji je riknuo ili sl. i samo prepakovati tvoj gornji deo t.j. plocu i LCD.Ovo ti kazem jer je kod njega cela prednja maska u stvari vezana sa tastaturom i tasturnim fletom....
pozz
potrazi na internetu moguce je bez box-a 100% provereno,ali ne vidim razlog zasto bi radio to life timer nije nikakvo merilo starosti telefona

Poslednja izmena od tekt u Čet, 04. Feb 2010. 00:15, izmenjeno 1 put ukupno.

- hallo
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
 - Kontakt:

tekt, mislis? Pokusaj to sto mislis na svojoj nokiji pa proveri sa
*#92702689# sta ce da ti rece i OBAVEZNO obavesti zainteresovane ovde.

*#92702689# sta ce da ti rece i OBAVEZNO obavesti zainteresovane ovde.
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com