Servisiranje - pitajte
gargamel4 , pa taj lik valja ovde telefone na mobilnom svetu masovno i predstavlja se kao da radi u nekom servisu(ali ne kaze kom u NS-u) i pitam zato sto znam da bar ranije sve je moglo da se resetuje ali pravi lifetimer nije mogao i on stavlja folije na displej i telefon stvarno izgleda kao nov ili dan 2 star(moj koji sam od njega kupio ista prica)ali to sam provalio kad sam ja njemu prodao moj tel koji je stvarno bio star nekih 15-20dana i imao je oko 9 sati razgovora, kad 4 sata kasnije vidim taj br telefona u oglasu i taj(moj) telefon samo text oglasa je nov 1 dan star, folija na displ i lifetimer 00 i onda sam provalio da je resetuje nekako taj tajmer ali ne znam kako!????
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Imam pitanje povodom dekodiranja Samsunga,citao sam na forumu da postoje dva nacina dekodiranja,da se zasece sim kartica i ima drugi nacin jos jedan,ali nisam zapamtio koji.Pa vas pitam,koji je bolji nacin?Ne bih hteo da svaki put kada treba da izvadim karticu iz telefona,da treba da zasecem drugu sim karticu.Molim vas za pomoc,posto hocu da dam uskoro na dekodiranje telefon
Dancsi,
Nikako....prvo ne postoji free program,drugo i boxovi koji rade kalkulaciju RPL,rade to preko kredita koji se kupuju,e sad problem je sto NI JEDAN server koji radi RPL ne radi vec mesecima jer je Nokia zavrnula slavinu.
Ovlasceni servisi bi trebali imati pristup Nokijinoj bazi,ali su mnogo glupi i smotani koliko znam......
Ne znam ni cime da iscitas ask, potreban ti je neki Box,ne mere to kako si ti zamislio.....
pozzz
Nikako....prvo ne postoji free program,drugo i boxovi koji rade kalkulaciju RPL,rade to preko kredita koji se kupuju,e sad problem je sto NI JEDAN server koji radi RPL ne radi vec mesecima jer je Nokia zavrnula slavinu.
Ovlasceni servisi bi trebali imati pristup Nokijinoj bazi,ali su mnogo glupi i smotani koliko znam......
Ne znam ni cime da iscitas ask, potreban ti je neki Box,ne mere to kako si ti zamislio.....
pozzz
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
kyubic, morace izgleda cela, mada ni nju izgleda da nema niko trenutno u VP
Shibby., 5000,00 dinara
Pozdrav
Shibby., 5000,00 dinara
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
skocio sam u bazen sa lunom(8600)
Naravno da ne pokazuje znake zivota, uradio sam sve skolski(susenjeitd) ali nista...Kod koga da je odnesem da vidi sta je, da li nesto moze da se uradi?...Zao mi je, mnogo volim ovaj model da bi zavrsio u djubretu
btw nije pod garancijom, a da jeste kakve veze bi to imalo

Naravno da ne pokazuje znake zivota, uradio sam sve skolski(susenjeitd) ali nista...Kod koga da je odnesem da vidi sta je, da li nesto moze da se uradi?...Zao mi je, mnogo volim ovaj model da bi zavrsio u djubretu
btw nije pod garancijom, a da jeste kakve veze bi to imalo

Blackberry 9700
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Vrh, proveri PP
jerkann, zameniti touch cena oko 5000,00 din
Pozdrav
jerkann, zameniti touch cena oko 5000,00 din
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com