kao sto u naslovu pise imam Samsung s7510 model kupljen u avgustu mjesecu 2009. u Niksicu kod ovlascenog dilera Samsung telefona za CG. To je model kojeg nema u prodaji, a da stvar bude jos gora nema ga ni na zvanicnom sajtu (tada su mi rekli da tek treba da izadje) i sve sto sam mogao na netu da nadjem vezano za njega jeste ova strana http://www.cellpassion.com/news/2009/06 ... asia-.aspx Inace model je istog dizajna i oblika kao s8300 samo sto ima kameru od 5MP.
Problem u vezi ovog telefona jeste sto mi se desava da tokom samog pocetka razgovora kada me neko pozove telefon zablokira i na cetvrtini ekrana mi pise poruka o nekoj greski (u pitanju je neki fajl) i da treba da dugo drzim #. Posle drzanja # cijeli ekran mi poplavi i jedino sto moze tada da se uradi jeste da se izvadi i vrati baterija posto na ostalo ne reaguje.

Pretpostavljam da je problem softverske prirode (verzija softvera je S7510XXIF1) pa me interesuje vase misljenje i ako neko moze da mi preporuci neki servis u Beogradu.
Hvala i izvinite na dugackom postu i fotografijama loseg kvaliteta.