Samsung S7510 - problem!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
vlax10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 12:59

Samsung S7510 - problem!

Post od vlax10 »

Pozdrav narode,

kao sto u naslovu pise imam Samsung s7510 model kupljen u avgustu mjesecu 2009. u Niksicu kod ovlascenog dilera Samsung telefona za CG. To je model kojeg nema u prodaji, a da stvar bude jos gora nema ga ni na zvanicnom sajtu (tada su mi rekli da tek treba da izadje) i sve sto sam mogao na netu da nadjem vezano za njega jeste ova strana http://www.cellpassion.com/news/2009/06 ... asia-.aspx Inace model je istog dizajna i oblika kao s8300 samo sto ima kameru od 5MP.

Problem u vezi ovog telefona jeste sto mi se desava da tokom samog pocetka razgovora kada me neko pozove telefon zablokira i na cetvrtini ekrana mi pise poruka o nekoj greski (u pitanju je neki fajl) i da treba da dugo drzim #. Posle drzanja # cijeli ekran mi poplavi i jedino sto moze tada da se uradi jeste da se izvadi i vrati baterija posto na ostalo ne reaguje.

Slika
Slika
Slika

Pretpostavljam da je problem softverske prirode (verzija softvera je S7510XXIF1) pa me interesuje vase misljenje i ako neko moze da mi preporuci neki servis u Beogradu.

Hvala i izvinite na dugackom postu i fotografijama loseg kvaliteta.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Izgleda kao problem softverske prirode. Na Google-u jos uvek nema nicega, kao i na nekim sajtovima sa firmverima ( softverima ) za Samsung. Koliko shvatam, ti si ga kupio kod ovlascenog distributera, tako da bi svaki od njih svuda u svetu trebao da daje garanciju na 2 godine te ti predlazem da odneses telefon da ti ubace po mogucstvu noviju verziju softvera koja bi trebalo da postoji
Nokia Lumia 630

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

vlax10, meni ovo deluje, sto je cudno posto kazes da si ga kupio od ovlascenog distributera, kao da imas razvojnu verziju telefona sa nedovrsenim firmverom. U svakom slucaju kako imas garanciju nosi kod prodavaca (ili u ovlasceni servis) pa nek ti srede.

P.S: Ovo je pitanje vezano za kvari i servisiranje pa tema ide u odgovarajuci podforum.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori