Maskica za samsung g810

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
presretac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Nov 2009. 10:48

Maskica za samsung g810

Post od presretac »

Zdravo svima!Jel neko zna gde mogu da kupim maskicu za Samsung g810 i koja je cena?Zvao sam na par mesta ali nista konkretno...kao nemaju trenutno na lageru,redak je to telefon i sl. :o Hvala unapred... :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Milsim da je nemoguca misija,i ako nadjes neku bice kineska kopija koju nece ni Bog uklopiti......

pozz

presretac
Novajlija
Novajlija

Post od presretac »

:cry: Pa isao bih i na tu soluciju(da uzmem i kinesku) jer je postojeca maskica bas u losem stanju,cak je i na par mesta i napukla a vidim da i nemam bas nekog izbora :smutny: Sto se tice uklapanja,uzimao sam par puta kineske maskice i nije bilo nekih problema prilikom uklapanja ali su to sve bile monoblok varijante...Ne znam sta mi je ciniti... :( .......

@drgrga,hvala na odgovoru.... :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

presretac, jesi li pokušao na Ebay-u da potražiš? Nisam pratila šta imaju za tvoj telefon, ali sam nalazila svakakve maske za N95icu kakvih ovde kod nas nikad nije bilo :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Ima,ima maskica kod nas i za N95 i to jakooo dobrih. Isto kao i na ebay-u kako ima prevaranata, tako ima i kod nas (jos i vecih), tako da prodaju sve i svasta, a opet podstaknuti MUSTERIJAMA, koje traze samo jeftine varijante (a kvalitetne) sto niti u jednom slucaju ne moze da se podudara !

presretac
Novajlija
Novajlija

Post od presretac »

@Ninolina,gledao sam danas na Ebay-u,medjutim nema.. :( .....Nemoguce da od toliko servisera i radnji u Bg-u niko nema maskicu za g810....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cyber_vrbas, možda sada i ima, ali pre godinu i po dana, kada sam ja tražila, nije bilo nigde, posebno ne bele u fullu kakva je meni trebala. :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori