Servisiranje - pitajte
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 28. Jun 2010. 20:24
Ne znam da li je bilo govora o ovome, probao sam da searchujem, ali za početak - ne mogu da nađem search?
Elem, uzeo sam N96, polovan.
Dobra je cena, 16GB, pa sam prekršio pravilo nekupovine polovnih stvari.
Sve je manje više ok, osim što se klima gornji slajd /ili donji, nebitno/. Znam da je to učestao problem, ali baš me iritira. Rasklimano je toliko da telefon kad vibrira pravi onaj zvuk zujanja tj udaranja površina. Malo kad pritisnem gornji deo maske - sve ok. I kad otvorim telefon, ista situacija. Ukratko, mislim da ima dosta lufta.
Može li to da se reši prišrafivanjem nekog šrafa, ubacivanjem nečega negde, da li je smislio neko nešto da se to reši pošto me opako smara...
Pozdrav svima.
Elem, uzeo sam N96, polovan.
Dobra je cena, 16GB, pa sam prekršio pravilo nekupovine polovnih stvari.
Sve je manje više ok, osim što se klima gornji slajd /ili donji, nebitno/. Znam da je to učestao problem, ali baš me iritira. Rasklimano je toliko da telefon kad vibrira pravi onaj zvuk zujanja tj udaranja površina. Malo kad pritisnem gornji deo maske - sve ok. I kad otvorim telefon, ista situacija. Ukratko, mislim da ima dosta lufta.
Može li to da se reši prišrafivanjem nekog šrafa, ubacivanjem nečega negde, da li je smislio neko nešto da se to reši pošto me opako smara...
Pozdrav svima.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Mike Myers, za N95 ima fazon i prikazan je na youtubu > http://www.youtube.com/watch?v=_5tbTo2mtKk a sto se tice n96 moraces da pokusas da izgooglas .
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mike Myers, ima načina, i rade to u mnogim servisima
I ja sam, svojevremeno, na mojoj 95ici zatezala slajder i to u kućnoj radinosti
Pogledaj i na netu, sigurno ima nekih uputstava kako se to na 96ici može srediti 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Neschy,
Onda je kolo za punjenje u pitanju,cest problem je kod svih SE,dovoljno da malo vode,kap znoja itd udje kod konektora,i nastaju problemi......ne znam sta da ti kazem sem da odneses u neki bolji servis....
Ninolina, dimi89
Ne znam sta to rade,ja to nikome ne radim,zato sam gore i napisao da NE moze,u smislu da do sto uradite trajace plafon mesec dana i to je to,i onda ce da mi visi nad glavom sa pricom "da se opet razmrdao",inace vidjao sam svasta,ljudi podmecu papir,neke plastikice,svasta.....
Onda je kolo za punjenje u pitanju,cest problem je kod svih SE,dovoljno da malo vode,kap znoja itd udje kod konektora,i nastaju problemi......ne znam sta da ti kazem sem da odneses u neki bolji servis....
Ninolina, dimi89
Ne znam sta to rade,ja to nikome ne radim,zato sam gore i napisao da NE moze,u smislu da do sto uradite trajace plafon mesec dana i to je to,i onda ce da mi visi nad glavom sa pricom "da se opet razmrdao",inace vidjao sam svasta,ljudi podmecu papir,neke plastikice,svasta.....
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
e ljudi imam ponudu za HTC s740 da dam moj N78, e sad fora je u tome sto na htc-u ne radi donja tastatura tj verovatno je flet al naravno ne znam to jer fon nije kod mene... inace telefon potuno funkcionise bez te tastature, zanima me da li se to moze popraviti jer mi ovako telefon po svemu sto sam video, procitao deluje veoma, veoma dobro a i hteo bi da malo probam WM, sta vi mislite ?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nikola031, gde nadje kodiran S10? Verujem da retko ko ima jos uvek potrebni hardver i softver (koji je ako se dobro secam radio samo na Win95/98).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB