Tel.je odlicno radio, imam ga oko pola god.nikad nije blokirao, nije imao bagove, skroz ok je radio..juce me je neko nazvao i kad sam se javio tel.se ugasio i vise nisam mogao da ga upalim. Kad ga stavim na punjac, nista se ne desava. Da li neko zna sta moze da bude???[/b]
I ja sam pomislio da je mozda nesto sa baterijom.. punim ga svako vece, bez obzira da li je skroz pun ili prazan, jer ne volim da mi se isprazni bat.u sred dana i zato svaki tel. koji sam imao punim kad legnem i skinem ga sa punjaca kad se probudim. hvala u svakom slucaju, svakako cu ga nositi u servis, nego sam hteo cisto da pitam, da vidim da li je neko imao slican problem. I nadao sam se da cu dobiti tako neki odgovoro samo da nije neki veci i skuplji prob.posle sam odmah pomislio na najgore-da nije mozda do ploce.
gogili87, moguće je i da se baterija totalno ispraznila i da joj treba malo vremena da započne sa punjenjem.. Ako imaš mogućnost, probaj nečiju bateriju u svom tel ili ukoliko imaš externi punjač pokušaj njime da pokreneš bateriju. To je i meni umelo da se desi na 95ici. Za početak ostavi tel neko vreme na punjaču, bar pola sata, i vidi hoće li krenuti punjenje..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Meni je pocala da se restartuje i da se gasi posle dve godine. Sad bih je menjala, ne znam sta da radim...
Ja kad je upalim, pojavi se tekst, nesto kao "nije uspelo. pozovite prodavca" ili tako nesto. Ali pokusam nekoliko puta, izvadim bateriju, vratim, i upalim.
Hvala na odgovorima, pokusacu to, pa cu videti, samo se nadam da nije nesto ozbiljnije, samo da nije ploca riknula ili tako nesto, ostalo nije preskupo da se sredi, nova bat.je oko 500din, zamena softvera, flesovanje oko 1000din.tako da je sve to prihvatljivo, samo kad bi bilo nesto od toga.
I obavezno izbaci tu naviku. Ne mozes tek tako da se igra sa tehnikom. Ukratko, baterija se puni kada je prazna ili u protivnom skracuješ njezin vjek trajanja. Javi do cega je bilo.
Marta gm, Nisam bas sontao problem. Odnesi u servis da vide zasto se tako ponasa. Da li si probala bez SIM kartice ili bez memori kartice ? Odradi hard/master reset telefona i mozda pomogne.
gogili87, svaka batwerija ima vek trajanja a njen vek zavisi od koliko ciklusa punjenja moze da podnese.Drugo osavljanje baterije cele noci da se puni moze samo da joj skodi.Pogledaj kontakte gde baterija ostvaruje kontakt sa telefonom,oni se obicno premete ako se dogodi pad telefona.
deksicom, znam sve to...ali tel.je samo zavonio i ugasio se i od tada ne moze da se upali, a do to tad je baterija trajala oko 2 dana... i nije mi nikad ispao.
Ma puni ga opušteno kada hoćeš, ja to radim već godinama i nikada nisam imao problema sa baterijama (svi novi telefoni se pune kada ih pribodeš na kompjuter tako da bi po tom principu te baterije malo trajale).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Bas tako......ta prica o baterijama je ostala jos iz vremena dok su se koristile NImh baterije.....Sada svi telefoni imaju Li-ion baterije koje mozes puniti bukvalno kako hoces i koliko hoces.....
Da, da, i ja znam to za bat.isto tako punim telefone vec godinama.... a problem je bio u flet kablu..eto, cisto da javim.. ako budete imali slicnih problema... pozzz
Ne bih da nekog krivim,ali te je mnogo slagao.....Naime telefon se i bez flet kabla mora upaliti,nikad flet ne rikne u pola razgovora,tako da se telefon ugasi itdddddd,mnogo nelogicnosti.....bitno je da si resio....
drgrga, znate kako, ja sam prodao taj tel. i taj decko sto ga je kupio mi je rekao da je flet kabl, kao serviser je na njegove oci menjao...mada ni meni nikako ne zvuci da je to do flet kabla, ali sta da se radi..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.