nokia3110c
nokia3110c
u pitanju je nokia iz naslova...dao sam ga sestri da ga nosi na more i tamo joj pao u vodu i neki drug(rtd) joj reko da ga ukljuci na punjac i ona to i uradila...mob sam nosio u servis i rekli su da svuda baca struju i da nema od njega nista pritom mi je neko iz nekog servisa skinuo mikrofon.Danas, posle dugo,dugo vremena sam cisto bzvz pokusao da ukljucim mob i gle cuda radi,ali crn ekranj tj. samo pozadinsko osvetljenje :/ pokusao sam da zovem s njega i to radi cak je i stigla poruka za parametre...planiram ponovo da ga nosim u neki servis ali ne zelim da me zajebu kao prosli put
ako moze neko da mi kaze dali moze da se popravi displej i kolko to kosta kao i kolko kosta mikrofon?pozz tnx

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
guly, taj drug, ako joj je zaista to rekao, joj i nije neki drug. To je poslednje sto je trebala da uradi. I verovatno najgore sto je mogla da uradi. U takvim situacijama treba (1) odmah da izvadi bateriju, (2) kako je u pitanju morska voda koja nagriza da ga ispere obicnom ili bolje destilisanom vodom i da istrese visak vode i ostavi da se osusi. (3) da ga odnese posle toga u servis (ili odmah) da ga dobro ociste. Ovako je moguce da je trajno unisten,
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:52
Mom bratancu je Nokia 3110C prestala da daje sliku na ekranu iz cista mira.
Isti simptomi kao kod tebe, tacnije, upali ekran ali kao da je tamno ljubicaste na crnu boju sve na ekranu, inace, zvoni, radi kad se uspostavi veza i sve ostalo normalno...
Prvo planiram da je preflesujem pa posle ako opet ne radi, da se dalje bakcem po servisima.
Isti simptomi kao kod tebe, tacnije, upali ekran ali kao da je tamno ljubicaste na crnu boju sve na ekranu, inace, zvoni, radi kad se uspostavi veza i sve ostalo normalno...
Prvo planiram da je preflesujem pa posle ako opet ne radi, da se dalje bakcem po servisima.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:52