Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 19:04
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
nikola.djuk, proverite PP pa odaberite sa linka.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 13. Jul 2010. 08:01
Imam Orange SPV M600 ( HTC Prophet ) koji ima problem ali pošto imam druge telefone nisam pokušavao to da rešim do sada.
Ne mogu da ga uključim, na punjaču svetli crveni LED. Ne reaguje ni na soft ni hard reset.
Po netu sam video da to i nije nešto neuobičajeno, ali nisam stigao da testiram sve varijante, da proveravam napon baterije i sl. Da li neko zna o čemu se radi, može to da reši ili da preporuči servis?
Nemam nameru da bacim jer je mnogo dobar telefon, ali ni da popravljam ako se ne isplati.
Istovremeno da li neko zna gde kod nas može da se nabavi novi oklop za njega, ili neko ima očuvan?
Ne mogu da ga uključim, na punjaču svetli crveni LED. Ne reaguje ni na soft ni hard reset.
Po netu sam video da to i nije nešto neuobičajeno, ali nisam stigao da testiram sve varijante, da proveravam napon baterije i sl. Da li neko zna o čemu se radi, može to da reši ili da preporuči servis?
Nemam nameru da bacim jer je mnogo dobar telefon, ali ni da popravljam ako se ne isplati.
Istovremeno da li neko zna gde kod nas može da se nabavi novi oklop za njega, ili neko ima očuvan?
zdravo svima, od skoro sam vlasnik HD2, i imam 2 pitanja
1. hteo bih da stavim "kuvani" rom. ali imam veliki problem, iako su tutoriali za hakovanje telefona (HSPL) dobri i prilično jasni, na topic-u sa željenim ROM-om stoji da je neophodan nešto.50.nešto radio rom. na žalost, ja fabrički imam 51, za koji autor kuvanog roma kaže da je nepodržan! uopšte ne znam, niti sam search-om po xda forumu uspeo da nažem kako se downgrade-uje radio. takođe bi me interesovala i preporuka za neki kuvani 576 mb rom.
može saveti kako da se to uradi, a može i da donesem tel (beograd) da mi to neko uradi uz novčanu nadokandu.
2. interesuje me gde bih mogao da kupim nekakv držač za hd2 u kolima da se zavuče u rešetke/usmerivač vazduha na sredini kola, da bih mogao da ga gledam bez držanja u rukama dok vozim?
1. hteo bih da stavim "kuvani" rom. ali imam veliki problem, iako su tutoriali za hakovanje telefona (HSPL) dobri i prilično jasni, na topic-u sa željenim ROM-om stoji da je neophodan nešto.50.nešto radio rom. na žalost, ja fabrički imam 51, za koji autor kuvanog roma kaže da je nepodržan! uopšte ne znam, niti sam search-om po xda forumu uspeo da nažem kako se downgrade-uje radio. takođe bi me interesovala i preporuka za neki kuvani 576 mb rom.
može saveti kako da se to uradi, a može i da donesem tel (beograd) da mi to neko uradi uz novčanu nadokandu.
2. interesuje me gde bih mogao da kupim nekakv držač za hd2 u kolima da se zavuče u rešetke/usmerivač vazduha na sredini kola, da bih mogao da ga gledam bez držanja u rukama dok vozim?
Ovo takodje i mene interesuje.crni87 napisao:Pozdrav, da li postoji mogucnost da se negde u Beogradu dekodira HTC Desire koji je zakljucan na Telenor mrezu?
Hvala unapred
Takodje me interesuje i ovo: U par servisa su mi rekli da ovo moze da se odradi, ali mora da se otvara telefon. Zbog cega moraju da ga otvore, zasto ne moze lepo da se ukuca kod???
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Nocas mi se sin dokopao lelefona HTC Tattoo, pozivao je neke moje prijatelje i stavljao ga u usta. Navlazio je ekran i sada 2 trecine ekrana ne reagije na dodir. Interesuje me moze li se ocistiti nekeko ili da se zameni ekran, ko to radi.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
Da li imas Bateriju masku i original olovku za HTC Touch Diamond
Pusti mi poruku na email ako imas
Hvala
dovla1@sbb.rs
Pusti mi poruku na email ako imas
Hvala

dovla1@sbb.rs