Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
nikola.djuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 19:04

Post od nikola.djuk »

Zdravo, gde u Beogradu ima servis za HTC - konkretno imam HW problem sa HTC Desire?

Hvala unapred.

superboki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 08:05

Post od superboki »

da li negde moze da se nadje, za htc touch pro 2, onaj hromirani plasticni okvir sto ide oko ekrana, napukao je na 2 mesta pa bih da zamenim ?

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

nikola.djuk, proverite PP pa odaberite sa linka.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nikolabeslic napisao:Ubacio sam obicnu micro sd karticu od 1gb. u nokiji radi lepo, a htc je ne prepoznaje...
Jesi li pokušao da formatiraš karticu na kompu pre ubacivanja u HTC?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

Post od Jaksa »

potreban mi je flet kabel za HTC s740, i neki dobar servis za HTC u Ns ako moze na pp...
pozdrav...

JFK
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2008. 04:37
Kontakt:

Post od JFK »

Da li moze negde da se nadje i po kojoj ceni Silicone Skin Case ( silikonska zastitna maska ) za HTC Touch Diamond 2?
Hvala...

highlander
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Jul 2010. 08:01

Post od highlander »

Imam Orange SPV M600 ( HTC Prophet ) koji ima problem ali pošto imam druge telefone nisam pokušavao to da rešim do sada.

Ne mogu da ga uključim, na punjaču svetli crveni LED. Ne reaguje ni na soft ni hard reset.

Po netu sam video da to i nije nešto neuobičajeno, ali nisam stigao da testiram sve varijante, da proveravam napon baterije i sl. Da li neko zna o čemu se radi, može to da reši ili da preporuči servis?
Nemam nameru da bacim jer je mnogo dobar telefon, ali ni da popravljam ako se ne isplati.
Istovremeno da li neko zna gde kod nas može da se nabavi novi oklop za njega, ili neko ima očuvan?

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 13. Maj 2005. 11:24

Post od antegra »

zdravo svima, od skoro sam vlasnik HD2, i imam 2 pitanja

1. hteo bih da stavim "kuvani" rom. ali imam veliki problem, iako su tutoriali za hakovanje telefona (HSPL) dobri i prilično jasni, na topic-u sa željenim ROM-om stoji da je neophodan nešto.50.nešto radio rom. na žalost, ja fabrički imam 51, za koji autor kuvanog roma kaže da je nepodržan! uopšte ne znam, niti sam search-om po xda forumu uspeo da nažem kako se downgrade-uje radio. takođe bi me interesovala i preporuka za neki kuvani 576 mb rom.

može saveti kako da se to uradi, a može i da donesem tel (beograd) da mi to neko uradi uz novčanu nadokandu.

2. interesuje me gde bih mogao da kupim nekakv držač za hd2 u kolima da se zavuče u rešetke/usmerivač vazduha na sredini kola, da bih mogao da ga gledam bez držanja u rukama dok vozim?

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Da li moze da se nabavi i po kojoj ceni maska, po mogucnosti crna, za Magic?
Odgovor moze na PP. Hvala unapred
HOX Titanium gray

crni87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Apr 2009. 19:04

Post od crni87 »

Pozdrav, da li postoji mogucnost da se negde u Beogradu dekodira HTC Desire koji je zakljucan na Telenor mrezu?

Hvala unapred

tubic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Sep 2009. 15:11

Post od tubic »

Potrebna mi je maska (battery cover) za HTC Touch Pro 2.

Da li je moguce nabaviti ovu masku.

Hvala unapred.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

I 6.5 i manila 2.5 su overkill za Diamond. Ja sam na nekom 6.1 sa manilom 2.1 i to je maximum koji Diamond moze da izvuce, a da se ne koriste shell switcheri za bilo koju zahtevniju aplikaciju.

dexxter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 12:21

Post od dexxter »

Pozdrav,

Interesuje me gde je moguce i po kojoj ceni zameniti touchscreen na htc tattoo? Najbolje u Nisu a eventualno Beograd.

hvala

pixxel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Sep 2010. 14:58

Post od pixxel »

crni87 napisao:Pozdrav, da li postoji mogucnost da se negde u Beogradu dekodira HTC Desire koji je zakljucan na Telenor mrezu?

Hvala unapred
Ovo takodje i mene interesuje.
Takodje me interesuje i ovo: U par servisa su mi rekli da ovo moze da se odradi, ali mora da se otvara telefon. Zbog cega moraju da ga otvore, zasto ne moze lepo da se ukuca kod???

Felix55
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 22:32

Post od Felix55 »

Da li neko zna gde se može promeniti maska za HTC HD i naravno prednji deo tj. digitizer, eventualno po kojoj ceni. Najbolje da je u BG, ali ako ima i u nekom drugom gradu. Ako neko zna može i na PM.

Flying_man
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
Kontakt:

Post od Flying_man »

Nocas mi se sin dokopao lelefona HTC Tattoo, pozivao je neke moje prijatelje i stavljao ga u usta. Navlazio je ekran i sada 2 trecine ekrana ne reagije na dodir. Interesuje me moze li se ocistiti nekeko ili da se zameni ekran, ko to radi.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net

Pusher
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 10:48

Post od Pusher »

Da li imas Bateriju masku i original olovku za HTC Touch Diamond
Pusti mi poruku na email ako imas
Hvala :)

dovla1@sbb.rs

petsrdjan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Okt 2010. 17:19

Post od petsrdjan »

Zna li neko gde mogu da promenim masku na HTC Magic ? Crna maska je u pitanju,ako znate recite mi i cenu :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Intersuje me baterija za HTC Desire..:-) Moze li se nabaviti negde kod nas i koja je cena? Hvala unapred na odgovoru..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Mene intresuje zamena e sada ne znam da li se menja ceo displey ili digitajzer za hero, sve radi reaguje na dodir al na jednom uglu mi ne reaguje bas najbolje pa kapiram da je to neshto pa me intresuje gde moze da se to zameni i koja cena.

Zaključana tema