Nakon 4 meseca normalnog rada i koriscenja (nokije 6630 TIM-ove) odjednom je zablokirala, ugasio sam je vadjenjem baterije. Od tada nece ni da se upali, samo se ukljuci ekran (ceo beo) i tako stoji,a gasi se samo vadjenjem baterije.Kada ukljucim punjac samo se cuje bip i nista vise!
SVI SAVETI SU DOBRODOSLI!!!
Mislim da nije bas otegla papke,pre ce biti da je zeljna flesovanja!?Sta da ti kazem nego pare u dzep i pravac servis!
Ili da pokusas hard format telefona?
Pozdrav
angel~vanja napisao:Tako sam i mislio, a koliko kosta flesovanje?
Ako mozes da mi pojasnis malo postupak "hard format".?
Kada je telefon isključen pritisneš i držiš tastere * (zvezdica), 3 i zelenu slušalicu. Uključi telefon ne puštajući prethodno pritisnute tastere.. Na ekranu će prvo stajati nekih 10-ak sekundi Nokijin logo, a zatim bi trebalo da se pojavi "Formating...", tada možeš da pustiš tastere.
Hvala puno, uspelo je!
Ali mi se cini da radi dosta nestabilnije? Hoce li posle odredjenog vremena opet zablokirati? Da li je bolje da ga ipak flesujem?
Čini ti se da radi nestabilnije, mada, ako je mator firmver ne bi bilo loše da se ubaci nova verzija. A da li će opet zablokirati u budućnosti, zavisi uglavnom od tebe i načina upotrebe...
I meni se isto činilo da radi nestabilnije, kada mi se to dešavalo sa 3650, ali posle nekog vremena sve dodje na svoje mesto Tek posle godinu dana mi se opet za blokirao, i tada je pao flash
Sa 3650?Jesi ti to konacno promenila telefon imenjakinjo ili samo sliku?
Ako ti se ne bude zakucavao opet nemoras da ga flesujes a ako bas hoces i imas neku staaaaru verziju onda slobodno,samo biraj pouzdane ljude u svom gradu,nemoj da se neko"uci"na tvom telefonu!
Pozdrav
Imam jos jedno pitanje za vas strucnjake!
Vodafonova 6630 ne podrzava mp3 kao zvono, pise da format nije podrzan ?????? A moze da se preslusa pesma.Dok na timovoj moze i preslusavanje i postavljanje za zvono!
DO CEGA JE PROBLEM SA VODAFONOVOM NOKIOM??????
Vec je pisano o tome,Vodafon je stavio glupu zabranu zbog autorskih prava izvodjaca!
Sta je pravna zemlja,ccc
Pogledaj malo pa ces naci i resenje za tvoj problem!(Najbolje je flesovanje originalnim softverom ali ako neces ima i drugih nacina)
Pozdrav
Lomnica_city napisao:Nisam bio na netu nedelju dana,bio sam kuci u"selo moje lepse od Pariza,lepo iz daleka,jos lepse iz bliza..."
Cestitam i da te dugo sluzi!
Pozdrav
Hvala, hvala, nadam se da hoće...
angel~vanja, kao što je _Lomnica_city rekao, definitivno će novi softver rešiti problem...
Vanja je pitao u jednoj poruci koliko kosta format, za 6630 niko nije odgovorio valjda zato sto je resio problem pre? Citao sam negde da ako imas stariju verziju softvera vise se trosi baterija, jer to tacno?
Tacno je samo ako imas prvu verziju softvera 2.....Bilo je mnogo zalbi na trajanje baterije,problemi sa instaliranjem programa..Vec sledeca verzija 3.45.110, nije imala takvih problema.Ne znam cenu za format,ko zna nek napise,(znam da ubacivanje srpskog kosta 15 eura,ako nekom treba).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.