Pozdrav svima ne znam vise gde da trazim niti gde da postavim pitanje pa se izvinjavam svima ako sam neke korake izostavio ali imam stvarno nereseiv problem sa HD2 mozda je bilo i price na ovu temu ali sam sada zbunjen i treba mi pomoc,sta se desava:
HD2 je zakucao i poceo da se greje malo vise i nece da udje u windows udje ali svake prestupne godine i mislim da kad je hladan nekako i udje ali kad je onako malo zagrejan nema sanse i izbacuje samo:
flash type 5510bcad
power reason 6
Boot_w_warm_reset
Pomagajte!
HTC HD2 problem!
nemam pojma brate nista vise,kazem ti nece da reaguje na nista,nemogu da mu ubacim novi romnekad ako je hladan ali svake prestupne godina kao sto sam napisao udje u sistem,jedino ako ima neka sifra ili sta vec...?Daj te predloge sve cu poslusati nemam sta da izgubim?Na kraju ako ne uspem nista gde bih mogao to da odnesem da mi srede?
Znam da imas servis dole u Zorza Klemansoa mislim da je 23 broj ali nisam bas siguran al znam da je ulica Zorza Klemansoa pa 20 i neki broj. Aj probaj da odradis hard reset on ti brise sve iz telefona, ali ne i sa kartice ostaces bez poruka, aplikacija, svega jbg. Izgasi telefon, drzi volume up, volume down dugme, pritisni End/Power dugme i izbacice ti da li zelis da odradi hard reset i jos svasta nesto, pritisni volume up da bi odradio hard reset. A za custom rom ima na xda forumu kako se ubacuje
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
borkes, ovo
flash type 5510bcad
da li nije
flash type 5510bad
Sve u svemu....problem je fizicke prirode, e sad sta pregreva i zasto bez dobrog "zagledanja" nebih se usudio prognozirati.
Pozdrav
flash type 5510bcad
da li nije
flash type 5510bad
Sve u svemu....problem je fizicke prirode, e sad sta pregreva i zasto bez dobrog "zagledanja" nebih se usudio prognozirati.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
borkes, evo da nagadjam...nekada ste ga nosili u prednjem dzepu farmerica? Recimo, kada sednete dodje do uvijanja celog telefona SIGURNO...da li ce odmah da pokaze probleme ili ne cista je sreca...ili...bili ste napolju na -5 i telefon bio u spoljnom dzepu jakne....uzsli ste u kaffe da se ugrejete, neko Vas je pozvao, izvadili ste telefon i obavili sta je trebalo, ali je telefon unutar sebe kondezovao jer je temperatura prostorije gde ste usli cca +22....
Bez sale, zaista mogu pogadjati do sutra i nabrajati stvari koje korisnici i neprimecuju kao moguci razlog ostecenja telefona, ali pravu "konstataciju" problema bez detaljnog "pregleda" Vaseg telefona ne bih mogao "pogoditi"..
Pozdrav
Bez sale, zaista mogu pogadjati do sutra i nabrajati stvari koje korisnici i neprimecuju kao moguci razlog ostecenja telefona, ali pravu "konstataciju" problema bez detaljnog "pregleda" Vaseg telefona ne bih mogao "pogoditi"..
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com