Servisiranje - pitajte
Imam jedan veliki probelm.. danas mi je lepo ispao telefon Xperia X10 i kola su ga pregazila... sve radi.. ekran nije pukao, ali jeste zastitno staklo preko ekrana i na zadnjoj masci su se zabice iskrivile pa ne naleze dobro.. Jos je pod garancijom.. ali hocu prvo da proverim ovde... Da li to moze da se zameni.. tj. da li postoji orig. deo ili mi preostaje jedino skidanje sa nekog drugog telefona maske.. ??
Hvala unapred
Pozdrav
Hvala unapred
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
kovac, pod GARANCIJOM? Salite se?
Pozdrav

Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Znam da je moja krivica.. nece ni priznati garanciju u tom slucaju.. nema veze platicu popravku.. Samo mi je bitno da znam da li se menja cela maska (i zadnji poklopac i prednji deo sa tim zastitnom staklom) ili moze samo staklo da se zameni... I da li uopste moze da se zameni ? Da li Sony Ericsson proizvodi takav rezervni deo.. ili da se naviknem na ove naprsline 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Dec 2010. 21:13
Da li bi neko mogao da se raspita i pronadje s5230 bele boje u delovima? Odnosno, srednji deo maske za taj telefon, posto su mi popucali drzaci koji drze zadnji poklopac maske, pa moram da promenim taj srednji deo.. Ukoliko neko zna gde bih to mogla da pronadjem bila bih zahvalna, da ne dajem dzabe pare za celu masku kad mi ne treba..pozz i hvala unapred
Nisam siguran da li pitam na pravom, mestu ali ovde mi je nekako to najlogičnije. Naime hteo bih da kupim onu mirror foliju za telefon Nokia N97 koji ima neke sitnije ogrebotinice po ekranu od korišćenja. Eh sada da li će ta folija moći normalno da se stavi bez formiranja onih mehurića, znači lepo da legne ili mi nema vajde da je kupujem. Unapred zahvalan.
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Mirko BGD, u SVAKOM Servisu..cena zavisi od mest do mesta...recimo 600,00 dinara...
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
imam ovaj mob....stao mi je sa radom odednom...nit je ispo nit se skvasio...Reklamaciu ne uvazavau er e kazu smokren!
nije 100%...nosio sam ga na privatni servis...momak kaze nie skvasen nego su ga u Servisu(Mobis BIH) zaebali....pokusali nesta ubacit ....nisu znali i samo napisali kaze on skvasen!
on je ubacio neki softver u nega i sada nekada upali nekada nece....kada upali radi npr zadni put 6 danan dok nisam izvadio karticu...Tužan sam.
Kada upalim mob..pojavi se ono Nokia onda nestane a ekran ostane bijel...onda se ekran pali gasi bezbroj puta ali nece nikada upalit...probo sam drugu bateriu nista...e zanima me da li bi mi pomoglo ovo ponovno fleshovane mobitela.....ali kako vidim treba nastimati na opci mod rada...a nemam poma na kojem je on sada?
moze li ikakva pomoc?
HVALA!
Edit:Kada stavim mobitel onako ugasen da se puni normalno pokazuje da se baterija puni.
nije 100%...nosio sam ga na privatni servis...momak kaze nie skvasen nego su ga u Servisu(Mobis BIH) zaebali....pokusali nesta ubacit ....nisu znali i samo napisali kaze on skvasen!
on je ubacio neki softver u nega i sada nekada upali nekada nece....kada upali radi npr zadni put 6 danan dok nisam izvadio karticu...Tužan sam.
Kada upalim mob..pojavi se ono Nokia onda nestane a ekran ostane bijel...onda se ekran pali gasi bezbroj puta ali nece nikada upalit...probo sam drugu bateriu nista...e zanima me da li bi mi pomoglo ovo ponovno fleshovane mobitela.....ali kako vidim treba nastimati na opci mod rada...a nemam poma na kojem je on sada?
moze li ikakva pomoc?
HVALA!
Edit:Kada stavim mobitel onako ugasen da se puni normalno pokazuje da se baterija puni.