Ovako...Imam k750i vec 4 godine, do sada nikakvih ozbiljnih problema nisam imao, nesto oko tastera kamere, dzojstika, ali sve sam resavao sam ciscenjem islicno...
E sada imam veliki problem... Postavio sam sifru za zastitu teleona pri ukljucivanju( start up code), medjutim crkla mi je tastatura kada stisnem jedan broj otkucava mi dva uzastopno. Mislio sam da je tastatura, ali kazu mi u servisu da je neko kristal kolo i traze 20e da to zamene.
Da li postoji mogucnost da nekako restartujem telefon preko racunara na neko fabricko podesavanje? Tastatura mi nije bitna zelim samo da mi radi telefon da mogu da se javim na poziv? Radio sam flesh preko xs++ sve je bilo ok ali jos uvek mi trazi kod....
Ako postoji neka tema na forumu o ovome izvinjavam se, pretumbao sam ceo forum i nisam nasao nista slicno...
Unapred zahvalan....
K750i - veliki problem
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djole__kg, mogao si recimo da prvo proucis ovu temu i tamo postavis pitanje, posto ti ocigledno ne zelis servisiranje vec samo zelis da iskljucis start-up sifru.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, procitao sam temu i nigde resenja za moj problem...
Nikola031, ne zelim da resetujem, vec da iskljucim sifru jer mi ne radi tastatura, ja znam sifru ali ne mogu da je unesem...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Nikola031, ne zelim da resetujem, vec da iskljucim sifru jer mi ne radi tastatura, ja znam sifru ali ne mogu da je unesem...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djole__kg, resetujes == iskljucis. Daklem probaj ono sto ti je preporucio Nikola031 da iskljucis sifru preko XS++
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
djole__kg,
Cek bre......cemu toliko mucenje ? Ja ne vidim resenje tvog problema sve i da se sifra resetuje,to jest da je ne trazi vise.Ako kazes da uvek kuca jedna tipka,to znaci da neces moci ni da se javis na poziv ili suprotno (sam ce se uvek javljati),i sta je to onda......ili baci taj krs u kantu i ne muci se vise ili plati popravku pa koristi kao covek telefon !
Cek bre......cemu toliko mucenje ? Ja ne vidim resenje tvog problema sve i da se sifra resetuje,to jest da je ne trazi vise.Ako kazes da uvek kuca jedna tipka,to znaci da neces moci ni da se javis na poziv ili suprotno (sam ce se uvek javljati),i sta je to onda......ili baci taj krs u kantu i ne muci se vise ili plati popravku pa koristi kao covek telefon !