Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13

Post od china_town »

Imam Nokiu n82 i imam problem sa memorijskom karticom. Svaki put kada je ubacim u telefon trazi mi sifru, a ja je nisam postavljao tako da ne znam koja je. Kartica je nova, i radi u svim drugim telefonima. Da li neko ima neko resenje? Hvala unapred

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

china_town,

Udji u opcije i formatiraj karticu...... pozz

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od china_town »

Uradio sam format, jos uvek imam isti problem... Ima li neko neki drugi predlog? Probao sam i da resetujem telefon na fabricka podesavanja, nije pomoglo...

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

probaj je formatira u nekom drugom simbianu,a na tvom telefonu uradi jedan hard reset,pa vidi onda sta ces dalje....

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od china_town »

Probao format i u simbianu i na androidu, i hard resetovao telefon i ponovo isto. Posle reseta je radila normalno par sati a onda ponovo trazi password... Izgleda ce morati u servis...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Koliko kosta nova maska za HTC Hero i da li se uopste moze naci u Srbiji? Ne mora biti original. Molim vas odgovorite.

acimks
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2011. 10:50

Post od acimks »

Pozdrav svima, imam nokiu e71 i desava mi se da ne mogu da pokrenem opciju ''meni''. Zablokira kada se pokrene, tel tada radi bez problema ali ne moze da se udje na meni. Prima poziva, poruke, sasvim najnormalnije radi. Mora da se restartuje a desava se ponekada cesto ali nekada i prodje jedan dan da se ne desi. Sta predlazete?

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Treba mi nova baterija za nokiu E71, da li postoji neka alternativa originalu (vidim da ih ima u raspomu o 1000 do 2500 dinara) koja moze odraditi posao za nekih pola godine do eventualno godinu dana ili ipak samo original?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Evil_Zo,

Sve su kopije za te pare,originalna baterija kosta kao pola telefona,sto ne znaci da su ove lose,ima baterija koje drze sasvim dobro i dugo a kopije su....pozz

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 01:19

Post od maxymuskg »

Drugari, da li ce da pomogne flesovanje ili hard reset ako je problem stalno gasenje N73 (par puta dnevno)? Mada sam probao flesovanje, i kaze da nema novijeg firmware-a. I da, da li posle hard reseta mogu da ubacim firmware preko NSU bez problema? Hvala unapred.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

drgrga, a koje su te da nesto valjaju tacno, posto ima raznih proizvodjaca kopija?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Evil_Zo,

Stvarno ne mogu da opisem,pitas tamo gde kupujes sta prodaju i kolika je garancija,ako nisi zadovoljan vratis..... pozz

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Posle skoro tri godine rada bez problema od prekjuce je moj i780 prestao funkcionise. Prvi simptom je bio nestanak svih poruka i kontakta. Zatim je poceo da blokira, pa sam odradio hard reset (format interne memorije). Medjutim to nije pomoglo, posto je posle svakog gasenja zaboravljao sve kontakte i poruke. Posle treceg-cetvrtog gasenja je usao u beskonacnu petlju hard-reseta - posle ukljucenja se uvek budio u stanju kao da je upravo hard-resetovan. Iskljucio sam ga tokom noci ali ga vise nije bilo moguce ukljuciti. Na punjacu se ne pali LED (baterije su ispravne obe - pune se na pomocnom adapteru za punjenje van telefona), nije moguc hard reset (crvena+zelena+power) ni emergency download mod (fn+enter+power). Ima li mu pomoci? Meni deluje kao hardverski problem (kvar na CPU ili interna flash memorija na kojoj je firmver) ali se sve nesto nadam da je mozda "izleciv".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Post od havijer »

d900, flet kabal, koliko kosta i da li postoji garancija na tu zamenu? da li se uopste isplati menjati?

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 17:25

Post od nenadkrusevac »

Evo moja sestra je menjala flet na d600 , 15e je zamena bila i garancija 6 meseci. I za d900 je 10-20e nije vise. Sve zavisi gde menjas, ja sam menjao na n80 flet, platio 20e a nisu mi dali garanciju, kod drugog servisera, ne gde je bila sestra. Nadam se da sam pomogao... :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

U Leskovcu menjan flet na Samsungu E250, cena 1500 din. garancija je bila tri meseca. Posle tacno godinu dana ponoo se pokidao i telefon otisao u nezasluzenu pemziju. I zato slajder telefoni nikad vise.
Sve ovo se desavalo pre dve godine sada su mozda kopije flet kabla i kvalitetnije.

isamobi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 06:30

Post od isamobi »

Imam problem sa c902,neradi kamera i zvicnik tj ceo taj gornji deo.Malo mi je neverovatno da je crko flet za kameru(koji inace tu samo statira u kukuruzu) ako jeste koja je cena ili sta vec drugo moze biti problem?

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nenadkrusevac »

Meni kad se flet kvario, kad otvorim telefon ekran ti se cudno ponasa (linijice, beo ekran i sl), vec sam rekao obicno se krecu od 10-20e. A sto deksicom, kaze slajder nikad vise u zivotu.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

nenadkrusevac, flet kabal se pri svakom otvaranju i zatvaranju telefona u nekom delu mora saviti, pa daje napravljen od neznam kakvog materijala do kidanja kad tad mora doci. Prvi flet na telefonu traji najduze svaki naredni koji se ugradi trajace krace. Razlog jer svi trcimo tamo gde je naj jeftinije.
Evo neka se javi neko od majstora mob. telefona pa neka ti napise neka svoja majstorska iskustva oko flet karlova.

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nenadkrusevac »

znam deksicom, svaki slajder koji sam imao u nekom trenutku morao je da se zameni flet, a sto ti kazes ovi kineski kratko traju, garancija na zamenu max 6 meseci. Sve je super dok se ne pokvari prvi put.

Odgovori