Antena za mrezu

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
paffke2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Feb 2011. 19:28

Antena za mrezu

Post od paffke2 »

Keva mi je uzela postpaid telefon!!!i sad kod nas nema te vip mreze!!!nije jos pokrivena, pa me sada interesuje ima li gde da se kupi ona antena za bolji prijem mreze!!ja znam da puno starih telefona ima onaj prikljucak za antenu!!!
Koliki je efekat te antene???
hvala

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

paffke2,

Efekat je odlican,ali meni nije jasno da jos uvek postoje mesta koja nisu pokrivena signalom.....
Elem,sa tom antenom,mobilni ti je kao fiksni,antena mora da se okrene ka prvom repetiroru,i bice sve OK,kod mene u gradu postoji covek koji godinama pravi antene i zovu ga Pera antena,ako ti treba broj,poslacu ti preko pm......

Pozdrav,

paffke2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Feb 2011. 19:28

Post od paffke2 »

postoji .veruj mi kao da zivim u tunguziji!! :x e aj mi posalji taj broj!!da li je to puno skupo??nasao sam i na netu neko upustvo!!mislim da bi znao i sam to napraviti al sve jedno cu pitati tog coveka peru antenu!!!hvala puno posalji mi broj u pm. :D

DV775
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Apr 2011. 06:38

Post od DV775 »

cao ja imam isti problem sa mrezom kod mene ima mreze ali mnogo varira signal tako da se cesto veza prekida i ne moze normalno da se prica,zato molim ako mozete da mi posaljete kontakt za peru antenu :) .doduse ja imam antenicu malu i mislim da ce mi zavrsiti posao ali ne mogu da nadjem konektor za antenu za siemens m35i

Odgovori