samsung x600 zakucavanje/blokada !?!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
vlada ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 02:07

samsung x600 zakucavanje/blokada !?!

Post od vlada ns »

Imam samsung x600 vec duze vreme i sluzio me dobro ma sta dobro sluzio me odlicno ali u zadnje 2-3 nedelje je jednostavno poceo da se zakucava/blokira i ponekad se posle blokade sam resetuje a u vecini slucajeva ne.

sta mi je ciniti u ovoj sotuaciji, ima li neko ovakav problem i sta je resenje ? Mislim da je u pitanju softver (kvar) pa da dam da ga 'reinstaliraju' ako je to moguce (neznam bas mnogo oko tih strucnih stvari u vezi mobilnih).

Ajde da je to jednom u ko zna koliko ali to je svakih 2 sata pa vec postaje neizdrzljivo , jednostavno se zakuca te nemogu primati ni pozive ni poruke a dok ja primetim ko zna koliko prodje ...

Mozda se ovako nesto desilo jos nekome (nije bitna marka telefona) pa je uspeo da resi , bicu veoma zahvalan ako podeli neko tu informaciju samnom ...

E da, da napomenem kada se zakuca obavezno se iskljuci pozadinsko osvetlenje.

unapred zahvalan
vlada ns

vlada ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 02:07

Post od vlada ns »

da demantujem sam sebe , evo bas videh tamo na glavnoj stranic(http://www.mobilnisvet.com/mobilni/276/Samsung/X600)
kada se udje u deo 'samsung' pa u model 'x600' sta je covek napisao :

" tel.je super! dugo radim sa mobilnim tel. a eto moj izbor je bas X600. jedan savet za sve, vidim da je Crni imao vec taj problem: kad tel. pocne povremeno da blokira - problem je u bateriji. vrlo cesto nam musterije u servisu prijavljuju taj problem. problem resavate ili tako sto morate svaki put da cekate da se bat. potpuno bas isprazni pa na punjac ili kupite novu bateriju. "

Odgovori