naime, imam jedan problem sa memorijskom karticom. U pitanju je kingston 4gb
kartica kada je u jednom telefonu (nokia 6300) savrseno radi, i komp je savrseno prepoznaje, nikada nije zakljucavana niti bilo sta slicno.
Kada se prebaci u neki drugi telefon (bilo koji, vise sam ih probao), prvo ni telefon ni komp je ne prikazuju, ili kazu da je zakljucana, sta mislite sta bi to moglo biti?
Problem sa MicroSD karticom
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darko.032, da li si probao da je stavis u neki PC card-reader da vidis da li je PC moze da vidi bez posredovanja telefona? Takodje da li si probao karticu prvo da formatiras u 6300, pa onda da je isprobas na drugom aparatu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
darko.032, pa onda moze biti da jeste zakljucana - da probas na 6300 da je otkljucas, naravno ako mozes da pogodis sifru.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Mene muči isti ovaj problem. Naime ima varijanta da se sazna šifra, ako imate taj telefon koji je i napravio šifru.
U mom slučaju, telefon je crkao, pojela so na moru, ali kartica je preživela.
Rešenje koje sam našao i koje "navodno" radi je sa ovog sajta i radi na 6300 u kom je postavljena šifra.
Ja pokušavam ovo sve na C5 telefonu u kom imam remote locking, ali ovde piše da bi trebalo da se radi ulocking, a to nema :S Takođe na N82 nemam ovu opciju, a neki drugi telefon nemam :S
Da li neko zna kako se može remote otključati C5?
U mom slučaju, telefon je crkao, pojela so na moru, ali kartica je preživela.
Rešenje koje sam našao i koje "navodno" radi je sa ovog sajta i radi na 6300 u kom je postavljena šifra.
Ja pokušavam ovo sve na C5 telefonu u kom imam remote locking, ali ovde piše da bi trebalo da se radi ulocking, a to nema :S Takođe na N82 nemam ovu opciju, a neki drugi telefon nemam :S
Da li neko zna kako se može remote otključati C5?
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black