hp ipaq rw6815 pomoc!!!
hp ipaq rw6815 pomoc!!!
ne cujem kad pricam sa nekim niti on mene cuje a bio je u servisu i kaze da mu radi zvucnik i mikrofon..da li je moguce nesto softverski da bude problem???
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
plavi90, huh, ne znam sta bi moglo da bude... Odnesi ga u servis i pokazi im sta se ne cuje i kako se ne cuje, jer ja stvarno ne znam sta bi moglo da bude... Mozda je nekakav software-ski problem, ali...
Nego, da li ti se to uvijek desavalo? Jel to nov telefon ili si ga kupio polovnog ? Koliko je star ?!
Nego, da li ti se to uvijek desavalo? Jel to nov telefon ili si ga kupio polovnog ? Koliko je star ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
nista hvala ti u svakom slucaju..i ja kontam da je softver u pitanju. ne polovan je tako sam ga dobio. ne znam koliko je star tacno ali prilicno je ocuvan nema ogrebotine tako da kapiram da nije nikad ispadao pa da kazem da je nesto drugo u pitanju sem softvera..bio je u par servisa ali niko nije uspeo da mu nadje kvar.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
plavi90, ne znam kako da se update-uje software na HP telefonima, ali probaj da odes na HP-ov oficijalni site i tamo probaj da postavis pitanje... Ili da ih kontaktiras preko mail-a i objasnis problem. Mozda ti neko da odgovor... Zadnja stvar je flash ili update software-a...
Da li si mozda pokusao da vratis sve na fabricka podesavanja, odnosno da odradis nekakvu vrstu "hard reseta" sto postoji kod NOKIA telefona? Ne znam da li to postoji kod HP-a, ali pokusaj da se raspitas... Pogledaj na youtube-u da li ima ikakvih video-a vezanih za taj telefon
Da li si mozda pokusao da vratis sve na fabricka podesavanja, odnosno da odradis nekakvu vrstu "hard reseta" sto postoji kod NOKIA telefona? Ne znam da li to postoji kod HP-a, ali pokusaj da se raspitas... Pogledaj na youtube-u da li ima ikakvih video-a vezanih za taj telefon

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
plavi90,
- Hardwerski kvar se ne popravlja softrwerski.
- Svi bolje opremljeniji servisi mogu da pogledaju sta je i ustanove kvar.
- HP call centar da okrenes ? Gde ti zivis druze ?
Moja pretpostavka:
-Audio kolo stradalo....
-Konektor za sluske,usla voda napravila neki spoj i sad je telefon u HF modu
-Kolo posle konektora stradalo...
itd...itd,ovo je sve otprilike kako gledam aparate kad imaju taj kvar,to NE znaci da je kod TOG modela ista stvar.....
pozz
- Hardwerski kvar se ne popravlja softrwerski.
- Svi bolje opremljeniji servisi mogu da pogledaju sta je i ustanove kvar.
- HP call centar da okrenes ? Gde ti zivis druze ?

Moja pretpostavka:
-Audio kolo stradalo....
-Konektor za sluske,usla voda napravila neki spoj i sad je telefon u HF modu
-Kolo posle konektora stradalo...
itd...itd,ovo je sve otprilike kako gledam aparate kad imaju taj kvar,to NE znaci da je kod TOG modela ista stvar.....
pozz