srpska slova k750

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
1uki51
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 12:35

srpska slova k750

Post od 1uki51 »

Jel zna neko da li moze na k750i da se pise sa sh i ch tj. srpska slova u SMS?
Unapred hvala

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Logicno bi bilo da kad imas srpski jezik mozes i da koristis nasa slova samo treba da ih odaberes u podesavanjima kad udjes da pises poruku pa u opcije i tu nadji,naravno kao sto rekoh ako imas srpski jezik u telefonu.
Pozdrav 8)

1uki51
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 12:35

Post od 1uki51 »

Da u pravu si, logicno je, ali mora jos da se ukljuci opcija "national ch."

Ali nema c kao Cuprija, sva ostala nasa slova ima. Dobro, valjda cu preziveti bez c.

Ili ako neko zna caku nek napise.

Hvala jos 1

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Neznam sta da ti kazem,imao sam T68i jos sa srpskim jezikom ali posto sam kasnije izmenjao sve ostale naslednike T610/630 i K700 nisam primetio da je nesto mnogo menjano u porukama i trebalo bi da mozes da podesis kako sam ti vec opisao i samim podesavanjem srpskog za jezik upisa to bi trebalo da vazi i za SMS i trebalo bi da radi,zato ako imas srpski probaj,ako ne onda ubaci i probaj!
Pozdrav 8)

sonny
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 08:47

Post od sonny »

Pokušaj u opciji jezika unosa da markiraš češki jezik, ako imaš, u njemu imaš slovo Ć Č Š Ž ali nemaš Đ pa kombinuj promenom jezika unosa u toku samog pisanja poruke! Pozdrav

Odgovori