Prvi korak mi je u ovu zaista dobru stranicu za razmenjivanje informacije i veoma sam zadovoljan . Posedujem Nokia N97 i to je za mene prvi put susret sa takvim telefonom (odkako sam izasao iz manastira). Molim sve Vas da mi pomognete, kako da prebacim muziku, filmove ili ostalo sa kompjutera na telfonu. Imam i OVI program koji je neophodan, medjutim pokazuje mi da nemam dovoljno memorije u telefonu . Telefon je prazan, medjutim nemam u njemu dodatnu memory card. Dali je moguce direktno prebacivanje na njegov hard disc . Unapred hvala svima.
Last Day 1.kada bocneš kabli izaberi mass storage i dobićeš u my comp njegov hdd od 32gb
2.ako nećeš to onda skineš pc suite od nokia pa priključiš mob na prvu opciju mislim da je ovi ili već šta, startuješ pc site izabereš lepo file menager iz pc suita, izabereš mass memory i počneš da prebacuješ fajlove sporijom brzinom.i to je to.
pod uslovom da ti nije mass memory crkla.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.