Imam ovaj telefon vise od godinu dana i nisam imao nikakvih problema. Slucajno sam prolazio pored nekog servisa i hteo sam da mi majstor ocisti displej koji je bio prilicno prljav od prasine sa unutrasnje strane. Serviser me je upozorio da kod telefona tog tipa postoji rizik da mu touch screen nece vise raditi, ali ga je na moje insistiranje ipak otvorio i ocistio. Elem, kako je telefon ponovo sklopio tako mu vise touch screen ne radi. Da li neko zna u cemu je stvar, da li postoji mogucnost da mu touch screen proradi. Hvala unapred na odgovoru.
Izmena: 8.07.'11.@10:56
Jao, probao sam Restore factory settings, ponadavši se da će touch screen proraditi. Nakon restarta, daje mi beli ekran na kome piše:"Click anywhere on the screen with your stylus to start calibration", a ja mu ne mogu ništa. Mogu da me zovu, ali ja ne mogu da sklonim beli ekran nikako. Neka ideja?
Anycool i89, ne radi touch screen
espreso,
Ti telefoni si dobri,do momenta kada se nesto desi...elem,posto je sve svedeno na cisto lemljenje(mikrofoni,zvucnici...sve visi na zicama,i to onim debelim
) vrlo verovatno je da je i touch povezan ko zna kako i cim ga jednom otkacis,vise vracanja nema.Covek te je lepo upozorio i nije kriv,verovatno mu se to x puta desavalo pa se unapred ogradio.
Ja te telefone izbegavam u sirokom luku......delova nema,jedan isti model a unutra sve razlicito.....uzas.Anycool je jos Boze pomozi,sve ostale Kineske shitine su za jednokratnu upotrebu....
pozz
Ti telefoni si dobri,do momenta kada se nesto desi...elem,posto je sve svedeno na cisto lemljenje(mikrofoni,zvucnici...sve visi na zicama,i to onim debelim

Ja te telefone izbegavam u sirokom luku......delova nema,jedan isti model a unutra sve razlicito.....uzas.Anycool je jos Boze pomozi,sve ostale Kineske shitine su za jednokratnu upotrebu....
pozz
Meni taj touch screen i nije neophodan, sve je ostalo radilo super dok se ja "pametan" nisam setio da uradim factory reset. Samo me baš interesuje da li mogu da premostim tu glupu poruku da moram da radim kalibraciju. Probam da sebe zovnem sa fiksnog, telefon mi zvoni, izadje identifikacija, mogu da pričam, mogu da prekinem vezu, ali ne mogu do bilo kog drugog menija. Čim prestane zvono, tako se opet vrati beli ekran. Nesto po forumima gledao da skinem neki software koji se zove Chinese miracle ili tako nekako, pomoću koga preko kompa odradiš kalibraciju, pa ti ta poruka nestane. Ako neko ima neko slično iskustvo neka javi. U kontejner ću da ga bacim ako za dan-dva ne uspem da nađem neko rešenje.