nokia 6300 problem sa mikrofonom
nokia 6300 problem sa mikrofonom
kupio sam nokiu 6300,sa neispravnim mikrofonom...zamenio sam mikrofon...koji je provereno ispravan i zamenjen pravilno...al kad upalim telefon i dalje ne radi...ako neko zna u cemu je problem nadam se da ce mi pomoci... 

- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Skar...pa zelenkast je po malo...al ipak mi deluje cisto...al u svakom slucaju kako da ocistim???
Cyber_vrbas pa nemam nista...imam samo taj set kljuceva za otvaranje telefona...mikrofon je stavljen ispravan i nov...na drugom telefonu radi...a na tom ne...zato ne znam sta je u pitanju...
Cyber_vrbas pa nemam nista...imam samo taj set kljuceva za otvaranje telefona...mikrofon je stavljen ispravan i nov...na drugom telefonu radi...a na tom ne...zato ne znam sta je u pitanju...
Poslednja izmena od V!ktor u Uto, 09. Avg 2011. 15:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
@viktor
Verovatno je prilikom nestrucnog otvaranja doslo do ostecenja elemenata. Jedino adekvatan (kvalitetan) servis ti moze pomoci po tom pitanju.
P.S. Zato sam i u prvom postu postavio pitanje sta imas od alata. Da bi nesto uradio po tom pitanju, moras da imas i alat i znjanje, ovo drugo mozes i da nadjes free, al` bez onog prvog ...
Verovatno je prilikom nestrucnog otvaranja doslo do ostecenja elemenata. Jedino adekvatan (kvalitetan) servis ti moze pomoci po tom pitanju.
P.S. Zato sam i u prvom postu postavio pitanje sta imas od alata. Da bi nesto uradio po tom pitanju, moras da imas i alat i znjanje, ovo drugo mozes i da nadjes free, al` bez onog prvog ...

tel je tad prvi put otvaran...kad je prestao da radi mikrofon...mislio sam da je mikrofon ne ispravan..al kao sto sam napisao radio je na drugom telefonu...al sam za svaki slucaj kupio novi...
al opet ne rradi,al nema veze jer danas ide na prodaju za 40 evra...mislim da je to dobra trgovina s obzirom da ne radi mikrofon...

- cyber_vrbas
- Entuzijasta