nokia 6300 problem sa mikrofonom

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
V!ktor
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 06. Avg 2011. 20:43

nokia 6300 problem sa mikrofonom

Post od V!ktor »

kupio sam nokiu 6300,sa neispravnim mikrofonom...zamenio sam mikrofon...koji je provereno ispravan i zamenjen pravilno...al kad upalim telefon i dalje ne radi...ako neko zna u cemu je problem nadam se da ce mi pomoci... :)

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Da li imas nesto od servisne opreme ? Pod "servisnom opremom" smatram radnu stanicu (barem sa toplim vazduhom, ne mora Irda).... i jos poodosta toga ?

Ako imas kazi pa da gledamo dalje !

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

a jesi li mozda pogledao kontakt koji naleze na mikrofon,da mozda nije zelen,pa da ga ocistis...
mozda je malo srkno vlage!

V!ktor
Novajlija
Novajlija

Post od V!ktor »

Skar...pa zelenkast je po malo...al ipak mi deluje cisto...al u svakom slucaju kako da ocistim???
Cyber_vrbas pa nemam nista...imam samo taj set kljuceva za otvaranje telefona...mikrofon je stavljen ispravan i nov...na drugom telefonu radi...a na tom ne...zato ne znam sta je u pitanju...
Poslednja izmena od V!ktor u Uto, 09. Avg 2011. 15:57, izmenjeno 1 put ukupno.

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od cyber_vrbas »

Cek, sada sta je kod tebe u pitanju, mikrofon ili zvucnik ?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

V!ktor, kontakte ocisti onom naj sitnijom vodenom smirglom ali budi veoma pazljiv jer vrlo lako moze doci do ostecenja istih, pogledaj i mesto gde oni nalezu tj. gde ostvaruju kontakt u kakvom je stanju.

V!ktor
Novajlija
Novajlija

Post od V!ktor »

mikrofon...zznuo sam se u pisanju doslo je do greske ispravio sam...
deksicom pokusacu...hvala ti... :)

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od cyber_vrbas »

@viktor

Verovatno je prilikom nestrucnog otvaranja doslo do ostecenja elemenata. Jedino adekvatan (kvalitetan) servis ti moze pomoci po tom pitanju.

P.S. Zato sam i u prvom postu postavio pitanje sta imas od alata. Da bi nesto uradio po tom pitanju, moras da imas i alat i znjanje, ovo drugo mozes i da nadjes free, al` bez onog prvog ... ;-)

V!ktor
Novajlija
Novajlija

Post od V!ktor »

tel je tad prvi put otvaran...kad je prestao da radi mikrofon...mislio sam da je mikrofon ne ispravan..al kao sto sam napisao radio je na drugom telefonu...al sam za svaki slucaj kupio novi...:D al opet ne rradi,al nema veze jer danas ide na prodaju za 40 evra...mislim da je to dobra trgovina s obzirom da ne radi mikrofon...:)

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od cyber_vrbas »

Ja po oglasima nalazim cenu od 40e samo za telefone u EKSTRA stanju, bez ogrebotina i sl. :chytry:

Odgovori