nokia n97 problem sa kamerom
nokia n97 problem sa kamerom
imam nokia n97 finski...i imam problem sa kamerom...tj kad je noc i kad koristim blic kad uslikam kao da blic ulazi u polovinu slike,pola slike je ok a pola pod belom bojom od blica...zna li neko u cemu je problem...nadam se da sam razumljivo pojasnio...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
V!ktor vidi da li nije menjan oklopd od istog.prvi p1 koji sam imao imao je neki fuš oklop kome su samo sa spoljašnje strane skinuli foliju sa kamere dok je unutrašnja ostala unutra i prilikom blica pravilo ovakav problem.
e sada ako nije to oda je najverovatnije otišo onaj sloj izmedju blica i kamere gde će morati malo da radi youtube i da vidiš kako su ljudi to rešili.
e sada ako nije to oda je najverovatnije otišo onaj sloj izmedju blica i kamere gde će morati malo da radi youtube i da vidiš kako su ljudi to rešili.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
V!ktor, to je standardan problem na N97-ici...
Nije dobro hardverski urađen taj deo pa se blic tako vidi na slici...
Više o tome imaš u temi o N97-ici pa tamo i postavi pitanje...
Sigurna sam da će ti i ostali korisnici potvrditi ovaj problem...
I ja sam imala 97-icu i tako je i na njoj bilo, tj. na sva 3 različita primerka koja sam imala...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***