gargamel4, mozda sam se lose izrazio, odradio sam reset sistema i ocekivao da ce to da mi otkloni problem kad ono jutros opet isto na svez sistem.
Nije jos uvek polumrtav (kad radi radi ko nov, nista mu ne fali), samo tri puta dnevno nece da se upali (iz standby-a), isciman sam skroz, ne znam kad sam dostupan kada nisam. Sad cemo da vidimo do kraja dana dal ce da bude jos neki put, ali u svakom slucaju odradicu custom rom, bolje prvo to da probam nego u servis da ga nosim. Tamo ce da mi ga vrate bez tastature, u fazonu, tako si nam ga doneo.
Nisam bas zadovoljan kako je htc optimizovao gingerbred za ovaj fon, pun je bagova, moguce da je i do toga. Jedino sto me brine je sto gingerbred imam od jula, a ovi problemi su krenuli intenzivno da se javljaju pre 2-3 nedelje tek (iako su oduvek postojali na nekoliko dana, sto me je opet nerviralo, ali sve sam mislio da sam ja kriv jer sam imao ko zna koliko aplikacija i svega).
Android se gasi.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Koja bizarna situacija. Dakle poznato vam je, nije hteo da se pali, reinstalirao, opet isto, problem je idalje tu. Logicno, ili se rom nesto odjednom sjb(bez p), ili je nesto od hardvera otislo u k..... (jer je problem poceo sve cesce da se javlja). Na kraju se ispostavilo da su za sve krive preinstalirane Google Mape, na Google Androidu!
Google > Google! Kapirate
A trip je jer mislis da reinstalacijom svezeg roma otklanjas neki los program ili gomilu njih koji su gusili fon, a na kraju se ispostavi da googleov os sam sebe gasi.
Sada sam sve video.

A trip je jer mislis da reinstalacijom svezeg roma otklanjas neki los program ili gomilu njih koji su gusili fon, a na kraju se ispostavi da googleov os sam sebe gasi.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim