Odnesem ga u servis,zamene mi touch screen i vrate mi telefon kao sve je sredjeno sad ce da radi samo primetili su da je ploca malo kriva i da bi to moglo da mi pravi problem ubuduce.Telefon stvarno par dana radi i opet se ugasi prilikom pustanja video klipa.Vratim im telefon u servis kazu nema problema resicemo.Isti dan mi vracaju telefon i kazu uradili su hard reset i sad ce biti sve u redu.
Radio je super 2 nedelje.Ugasi mi se prilikom pustanja neke aplikacije ali ga ja bez problema upalim i radi ponovo.To se ponovi jos par puta u toku nedelje i onda je jednom opet blokirao i ugasio se.Posto nije hteo da se upali dao sam ga ponovo u servis.Posle par dana zovu i kazu da telefon ne moze da se popravi.Da je verovatno ploca problem.Cak mi vrate stari polomljeni touch screen i pare.
Sad mi kuci stpji telefon sa polomljenim touch screenom koji ne moze da se upali (valjda je ploca kako oni kazu)samo mi nije jasno zasto oni tu plocu nisu mogli da zamene novom.Nemoguce je da telefon ne moze da se popravi.Meni se cini da nisu bas strucni.
Zna li neko sta da radim i koliko moze da me kosta popravka ili zamena te ploce?