Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

skar ,drgrga , kao sto i rekoste,nisam ni mislio da sa update-om i hard-resetom nesto resavam, zato sam i pitao sta dalje, a hvala vam na odgovoru da ce flash "mozda" da pomogne, probacemo i to cudo...
Jos jedno pitanje, da li da flesujem tel. sa vec postojecim firm. posto je poslednji, ili da pokusam sa firm. od C6,interesuje me Vase misljenje o tome.Hvala,pozdrav, i da sve najlepse u novoj 2012 :oops:
Mesto za Vasu reklamu

ljubica05
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Nov 2009. 19:09

Problem sa samsung s5230

Post od ljubica05 »

Poz,
Iam veliki problem, samsung je dekodiran sa vip mreze, i posle toga je prestao da prikazuje od koga stize sms na displeju. Samo pise 1 new message, kada se ubaci mts kartica.

Da li nekako moze da se vrati to podesavanje na displeju - prikaz od koga stizu sms poruke ili moram ici u taj isti servis opet jer nije dobro uradjeno?

Hvala unapred

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Interesuje me da li i nakon hard reseta telefon ostaje dekodiran? U pitanju je n97 mini..hvala unapred ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dyca, već odgovoreno u temi za N97...:) Ostaje dekodiran... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

Mene zanima da li sada moze da se otkljuca nokia 1616? Cuo sam nesto da ce od 15. decembra moci pa rek'o da proverim.

cinomrd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Jan 2012. 12:26
Kontakt:

Post od cinomrd »

drugari ako iko od vas moze da mi kaze gde ili ko ima polovnu i ispravnu plocu od nokije X3-02 na prodaju,bio bih mu jako zahvalan.pozdrav svima i srecna vam svima nova godina.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

stefanomene,

Moze,nikakve novosti i promene nema,i dalje se radi BF kalkulacijom cena zavisno od mesta do mesta od 10-20 eur....

cinomrd,

Ako saznam javicu,ali se ispravna ploca tesko nalazi...

adler197
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2012. 15:50

Post od adler197 »

ljudi pomagajte. svuda sam probao ali niko nema resenje za moj problem. imam alcatel ot 908(t-com move) kuplen u crnoj gori. rootovan je nedavno, pokusao sam da napravim particije na sd kartici prema uputstvu sa neta(http://www.srbodroid.com/development/up ... -telefonu/) to je uputstvo za sve tel. sve sam odradio kako treba . kad sam restartovao telefon je blokirao na logo t-com. pokusavao sam sa PWR + VOL, dodje do neke kante pokusa nesto da odradi , restartuje se , pokaze logo android i pobijeli ekran. nikud dalje. ne reaguje ni na PWR dugme. jedino gasenje je vadjenje baterije. sd kartica je i dalje ispravna, probao sam i bez nje. One touch upgrade ne moze da pronadje telefon, sta da radim? hvala

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

adler197,

Mogu da ga resim,cena na pm.... pozz

adler197
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2012. 15:50

Post od adler197 »

drgrga, nisam primio tvoj pm pa mi posalji ako ti nije tesko mail na adler197@yahoo.com ili probaj novu poruku. pozdrav

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

adler197,

Nismo se razumeli,mislio sam da ti meni posaljes poruku.....odmah cu ti reci da mi aparat moras poslati,nisam u BG

Dulebk1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2012. 11:50

Post od Dulebk1 »

Имам телефон Htc Wildfire S непуних 4 месеца, син се играо са телефоном, испао му и ЛЦД је оштећен изнутра и неисправан је Touch panel. Занима ме где би то могао да поправим и колика би цена била...

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Dulebk1 napisao:...
Iz profila ne mozemo videti odakle si da bi mogli preporuciti servis.

Dulebk1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2012. 11:50

Post od Dulebk1 »

ех заборавих да ставим :) Београд, тачније Нови Београд...

mvasqez
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2011. 13:49

Post od mvasqez »

Uzeo sam sony ericsson vivaz koji nece da se upali...e sad posto su izguljena slova pozadi, mislim da je mozda upao u vodu...kada ga stavim na punjac svetli crvena lampica, znaci na punjac reaguje...zanima me da li telefon kada upadne u vodu moze da reaguje na punjac ili ne? Hvala unapred...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

mvasqez,

nemoj da se ljutis,ali gluplje pitanje odavno nisam cuo ! :uhuh:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Isti problem kao sto ima Dulebk1, Samo je u pitanju SE Xperia Mini... Dakle telefon je ispao na pod i ne reaguje vise na dodir, gde moze u bg- u da se to popravi, ili ako moze samo ekran da se nabavi, i koja je cena ekrana a koja serevisiranja?!? :unsure:
Samo nek se rolaju....sarme.

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Treba da kupim Blackberry telefon i posto ga uzimam prvi out interesuje me kako da se proveri njegova validnost da nije fals i koja je razlika u tome sto neki imaju Bis i Bes a neki nemaju to i sta prvo treba pogledati kod tih telefona

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Interesuje me da li je kod kodiranih android telefona (recimo na telenoru ) da bi se instalirale neke aplikacije potrebno odraditi root i ako jeste da li to treba raditi u servisu, posto koliko citam, posle toga kao i posle dekodiranja ljudima se javljaju funkcionalni problemi sa mobom?
interesuje me koliko je zapravo rutovanje i dekodiranje rizicno i koji je to procenat aplikacija koje zahtevaju prilaz root korisnika?
Vec sam pisala da razmisljam o kupovini htc rhyme preko telenora pa ne bih da uopste dodjem u situaciju da ubijem tako skup tel u startu :cry:
p.s. ova tema je najbolje sto sam nasla pogodnim za moje pitanje, izvinjavam se ako sam pogresila

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Oljica, zar ne misliš da je recimo ova tema prikladnija? Kako se root-uje Android telefon?...:) Retko koji servis radi Root-ovanje telefona, ako to i jedan i radi...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori