skar ,drgrga , kao sto i rekoste,nisam ni mislio da sa update-om i hard-resetom nesto resavam, zato sam i pitao sta dalje, a hvala vam na odgovoru da ce flash "mozda" da pomogne, probacemo i to cudo...
Jos jedno pitanje, da li da flesujem tel. sa vec postojecim firm. posto je poslednji, ili da pokusam sa firm. od C6,interesuje me Vase misljenje o tome.Hvala,pozdrav, i da sve najlepse u novoj 2012
Poz,
Iam veliki problem, samsung je dekodiran sa vip mreze, i posle toga je prestao da prikazuje od koga stize sms na displeju. Samo pise 1 new message, kada se ubaci mts kartica.
Da li nekako moze da se vrati to podesavanje na displeju - prikaz od koga stizu sms poruke ili moram ici u taj isti servis opet jer nije dobro uradjeno?
drugari ako iko od vas moze da mi kaze gde ili ko ima polovnu i ispravnu plocu od nokije X3-02 na prodaju,bio bih mu jako zahvalan.pozdrav svima i srecna vam svima nova godina.
ljudi pomagajte. svuda sam probao ali niko nema resenje za moj problem. imam alcatel ot 908(t-com move) kuplen u crnoj gori. rootovan je nedavno, pokusao sam da napravim particije na sd kartici prema uputstvu sa neta(http://www.srbodroid.com/development/up ... -telefonu/) to je uputstvo za sve tel. sve sam odradio kako treba . kad sam restartovao telefon je blokirao na logo t-com. pokusavao sam sa PWR + VOL, dodje do neke kante pokusa nesto da odradi , restartuje se , pokaze logo android i pobijeli ekran. nikud dalje. ne reaguje ni na PWR dugme. jedino gasenje je vadjenje baterije. sd kartica je i dalje ispravna, probao sam i bez nje. One touch upgrade ne moze da pronadje telefon, sta da radim? hvala
Имам телефон Htc Wildfire S непуних 4 месеца, син се играо са телефоном, испао му и ЛЦД је оштећен изнутра и неисправан је Touch panel. Занима ме где би то могао да поправим и колика би цена била...
Uzeo sam sony ericsson vivaz koji nece da se upali...e sad posto su izguljena slova pozadi, mislim da je mozda upao u vodu...kada ga stavim na punjac svetli crvena lampica, znaci na punjac reaguje...zanima me da li telefon kada upadne u vodu moze da reaguje na punjac ili ne? Hvala unapred...
Isti problem kao sto ima Dulebk1, Samo je u pitanju SE Xperia Mini... Dakle telefon je ispao na pod i ne reaguje vise na dodir, gde moze u bg- u da se to popravi, ili ako moze samo ekran da se nabavi, i koja je cena ekrana a koja serevisiranja?!?
Treba da kupim Blackberry telefon i posto ga uzimam prvi out interesuje me kako da se proveri njegova validnost da nije fals i koja je razlika u tome sto neki imaju Bis i Bes a neki nemaju to i sta prvo treba pogledati kod tih telefona
Interesuje me da li je kod kodiranih android telefona (recimo na telenoru ) da bi se instalirale neke aplikacije potrebno odraditi root i ako jeste da li to treba raditi u servisu, posto koliko citam, posle toga kao i posle dekodiranja ljudima se javljaju funkcionalni problemi sa mobom?
interesuje me koliko je zapravo rutovanje i dekodiranje rizicno i koji je to procenat aplikacija koje zahtevaju prilaz root korisnika?
Vec sam pisala da razmisljam o kupovini htc rhyme preko telenora pa ne bih da uopste dodjem u situaciju da ubijem tako skup tel u startu
p.s. ova tema je najbolje sto sam nasla pogodnim za moje pitanje, izvinjavam se ako sam pogresila
Oljica, zar ne misliš da je recimo ova tema prikladnija? Kako se root-uje Android telefon?... Retko koji servis radi Root-ovanje telefona, ako to i jedan i radi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.