Postovani serviseri,
prvi put u zivotu sam kupio telefon preko oglasa, pa sam malo sad skeptican, jer sam mu konstatovao par bagova, ali tek od kad je tel u mom vlasnistu, pa me brine par stvari.
1. Telefon je kupljen od lika koji ga je uzeo u mt:s-u, pise u garanciji 8. decembra da ga je uzeo, kod mene je bio par dana kasnije. Da li je ta garancija na ime ili onaj imei, tj jel mi znaci nesto? I da, gde se to nosi, u mts, bilo koji?
2. Na ekranu su se pojavile minijaturne zelene tackice, koje nigde ne mrdaju, cak ni kad se skrolujem gorе-dole, to su valjda ti mrtvi pikseli, sta vec, zanima me otkud to moze da se pojavi kad telefon cuvam k'o oci u glavi(i bolje) i kako se to popravlja?
3. Ovo mozda tripujem, ali vredi pitati, kada se otkljuca telefon, onih par tastera sto ima, nece uvek da sijaju, uglavnom hoce, ali desi se i to nekad.
Da napomenem jos jednom, telefon ima jedva mesec dana i non-stop mi je u koznoj HTC futrolici.
Pozdrav
HTC Desire Z kvar
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Re: HTC Desire Z kvar
Pod 2. mislim da mrtvim pixelima nema spasa, do je do displeja....MosyHQ napisao:Postovani serviseri,
2. Na ekranu su se pojavile minijaturne zelene tackiceti mrtvi pikseli
3. Ovo mozda tripujem, ali vredi pitati, kada se otkljuca telefon, onih par tastera sto ima, nece uvek da sijaju, uglavnom hoce, ali desi se i to nekad.
Pozdrav
Pod 3. Ja mislim da ti tasteri ne svetle uvek , zbog senzora za osvetljenje. Dakle kada si na osvetljenom prostoru , telefon automatski iskljuci njihovo osvetljenje i obrnuto. Probaj da prekrijes gornji deo telefona rukom, pa ces videti da ce se upaliti osvetljenje...
To ima vecina HTC modela...
Pozdrav
LG G2 black