usb konektor na samsungu galaxy s

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
del_boj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 13:59

usb konektor na samsungu galaxy s

Post od del_boj »

Mislio sam kupiti samsung galaxy s za 150 eura ali ima mali kvar,usb konektor ne radi,tj. ne prepoznaje pc,a puni se.
Kolika je cijena popravka i da li ste se susretali sa ovakvim problemima na mobitelima?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

del_boj,

moze da se resi,redovan problem.....ne ocekuj malo cenu za to,jer moja pretpostavka je:

Neko je silom gurao kabl i pokidao konektor...onda je zajedno sa konektorom pokidao i vodove na stampanoj ploci.Da bi se nekako resilo da telefon puni neki "majstor" je povezao samo punjenje a ostala dva pina za USB nije jer sto bi se mucio...

Ovakvih sam slucajeva imao gomilu......kod mene da ti sredim sve da radi i stavim nov konektor,cena 25 eura,pozdrav

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

al pazi sad sto volim ovog Grgu,kako sve potaman objasni....
sta ce ti PC kod androida ionako sve ide onlajn! :D (mala sala)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

del_boj, najverovatnije je ovo sto je napisao drgrga, ali pre nego sto ga das na servidiranje probaj da udjes u USB servisni meni i "reaktiviras" USB ako je softverski blokiran. Treba da imas Stavke "UART" i "USB" i svaka ima opcije Modem i PDA. USB treba bude na PDA. Ako vec jeste prebaci ga na MODEM izadji iz menija, pa se ponovo vrati i ponov vrati na PDA.

Na Galaxy 3 kod za ovaj meni je *#7284#, mislim da je isti i za Galaxy S. Ako nije "google is your friend"
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

skar,

xe,xe pa sta cu kad svaki dan gledam u gomilu njih...ali cinjenica jeste jedna: da usvojeni Euro konektor ili ti microUSB je obicno sranje.....brlo lako se ostecuje cak i kad se pazi...ali to je cena da telefoni budu tanki....sta cu im ja..... :wacko:

Odgovori