Noki N97 mini - izvlacenje podataka

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
misoja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Jun 2010. 09:44

Noki N97 mini - izvlacenje podataka

Post od misoja »

Ovako... telefon je upao u vodu i naravno da je doticni pokusao odmah da ga upali. Telefon se upalio, posle nekog vremena ugasio i vise ne pali. Odneo sam ga na servis, majstor mu je zamenio kristal paljenja i jos neke kristale (njegove reci), telefon je uspeo da upali, medjutim nije radio taster Meni, sve ostalo je funkcionisalo. Iako sam naglasio da su mi najbitniji podaci, pokusao je da popravi i taj taster, u medjuvremenu jos nesto radio i sada telefon ponovo ne pali :( Tvrdi mi da telefon nije flesovao (cak kaze da bi to u stvari resilo problem) i da su podaci jos uvek u telefonu. Da li postoji nacin da se izvuku podaci sa telefona (imenik, slike..)? Meni je palo na pamet da se memorija moze direktno iscitati, ali mi serviser kaze da to nije moguce...
Hvala!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

misoja,

Kristal paljenja.....omg....sve mi je odmah jasno....jedino sto je u pravu da se NE MOGU izvuci direktno sa memorije....

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Mogu,mogu (mislim da se "iscitaju") ali se cena nece svideti ni najmanje.

@Misoja

Ako nemas imenik u kojem ti se nalaze brojevi telefona : predsednika drzave, direktora kompanije iz inostranstva, bez kojih ti posao moze trpeti milione i milione dinara (eura) onda "batali" !

Ako inace imas para,otprilike da kupis neki osrednji auto,srednje klase.... javi se na PP da ti dam broj telefona firme u BG-u koja se profesionalno bavi tim poslovim.

Citaj : ocekivana cena tog zadovoljstva se krece oko XX.XXX eura (da dobro si procitao).

pozz.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

cyber_vrbas,

Nisam hteo da ovo napisem,jer bi automatski bio razapet na stubu srama,a znam kolegu koji je cupanje imenika iz pregazenog telefona naplatio vrlo pristojnom cifrom (ali covek nije obican smrtnik),jos je castio na to.... 8)

misoja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Jun 2010. 09:44

Post od misoja »

OK, hvala na odgovorima, brojevi jesu bitni, ali ni blizu "pet-cifara-evra bitni" :)

pouka za sve: backup, backup, backup! :)

Odgovori