Obrisao slucajno sve podatke sa Galaxy Ace - pomoć
Obrisao slucajno sve podatke sa Galaxy Ace - pomoć
Obrisao sam slucajno sve podatke sa telefona(galaxy ace)takodje i sa sd kartice,dali postoji neki program kojim bi mogao da ih povratim?ili u servis da odem
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
stefi90, naslovi tipa "pomoc please" su potpuno neinformativni. Zasto je toliki problem napisati u naslovu teme par reci koje ce ukazati na to o cemu se radi?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ne znam ni sam sta sam uradio..valjda particiju sam uradio a ocigledno nisam trebao i sve je otislo,pre toga sam uradio to jest pritisnuo wipe cache i sve obrisao iz telefona posle toga pretisnuo tu particiju ili sta vec i nisam znao da ce da obrise sve iz sd kartice.Inace imao sam back up uz pomoc aplikacije jedne i to je otislo:(dajte ljudi pomozite mi
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
stefi90, kao sto ti je vec rekao cyber_vrbas, od spasavanja podataka na memoriji telefona nema nista. Sto se tice memorijske kartice, ako imas citac memorijskih kartica ili ga mozes pozajmiti od nekog izvadi karticu i prebaci ga u citac. Ako ti nije dostupan citac onda povezi telefon sa PC-om u rezimu masovne memorije. Izgoglaj neki undelete program za PC kao sto je Easeus Data Recovery Wizard Free Edition i pomocu njega odradi recovery/undelete.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora