HTC Incredible S

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

HTC Incredible S

Post od Wizards »

Pozdrav svima! Telefon je super! Ali imam jedan problem... Pokusao sam da abdejtujem telefon, skinuo softver od oko 32 MB ( ponudjena verzija 2.30.707.1 ) , i krene telefon sam da se abdejtuje ( ona zelena ikonica na ekranu ).
I odjednom ''BUM'' otprilike na pola dodje i odjednom se pojavi crveni trougao sa uzvicnikom i nece dalje. Nije mi nista drugo preostalo nego da skinem bateriju i probam da ga ukljucim ponovo.
Hvala bogu on se ponovo ukljuci i digne sistem (onaj stari ), i sad opet sve radi kako treba, ali sa starim softverom.
Da li je neko imao slican problem ? Sta bi moglo biti u pitanju ? I kako da abdejtujem telefon ? Takodje nece da mi se poveze Gmail nalog i market ne radi.

Hvala unapred na odgovorima.
LG G2 black

servis.kompa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02

Post od servis.kompa »

Prvo resetuj telefon da izbriše sva eventualna korisnicka podešavanja. Posle toga nema šanse da se ne može pristupiti guglu i marketu. Jel to radilo pre pokušaja update-a?

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

servis.kompa, nije radio market ni pre ni posle pokusaja abdejta... :disgust: Jednostavno trazi da upisem gmail nalog, i kada ja to uradim on kao nesto obradjuje i na kraju ispise da je neuspelo... A interesantno je da internet radi i GPRS i Wireless.
LG G2 black

servis.kompa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02

Post od servis.kompa »

Pa jesi li resetovao telefon na fabricka podesavanja ili nisi?
Za Market je normalno da ne radi bez google naloga.
Probaj reset na fabricko stanje pa javi sta je bilo.

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

servis.kompa, , retartovao i nema sta sve nisam probao i na kraju ga odneo kod prijatelja u servis. Ubacen mi je novi softver, Android Revolution HD i telefon radi savrseno na 2.3.5 , HTC Sense 3.0 :wink: Sad sve radi i market i gmail sve je extra ! I konacno mogu da uzivam u telefonu !
Telefon je sada munja ! :D
LG G2 black

Odgovori