imam veliki problem sa telefonom samsung ace s5830 Rotovao sam tel. sve je bilo kako treba dok ga nisam kasnije ponovo ugasio... ugaso se i vise se nije upalio tel je u podpunosti mrtav... tacnije ubio sam BOOT telefona.
da li postoji ikakva mogucnost da se tel. popravi da se odradi novi boot pteko JTAG box ili nekako drugacije... da li ima pomoci tom telefonu...???
Hvala
Poslednja izmena od Miškoni u Pon, 21. Maj 2012. 16:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:korigovan naslov teme
cek?kazes da si ga samo rootovao?
pa to se odradi preko programa,i nemoras da gasis telefon,
da mu nisi upisivao recovery drugi,pa ga zabio...
pojavljuje se brdo galaxy S,kao brikovani a u stvari im riknulo 8gb memorije,i ne mogu dici sistem...
ma prvo sam ga rootovao. pa sam ubacivao neke programe 4EXTRecoveryUpdater i RomManager i te programe nesto cvakao i ugasio sam tel i vise ga nisam upalio... ne znam samo kako sam uspeo....
Rom manager i ace ne idu jedno sa drugim... Jer koliko ja znam Ace jos nije podrzan na njihovoj listi i svi koji su se tako igrali su brikovali telefone...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Eto ti skole za ubuduce. Niko od nas se nije naucen rodio i svi smo pre bilo kakvog igranja procitali gomilu tutorijala i iskustava drugih ljudi... Uci na tudjim greskama, jeftinije je
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.