Servisiranje - pitajte
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
simonen, na žalost, bojim se da je u pitanju ploca tj. hardverski kvar. Bilo je Desirea sa tom greskom. Jedan moj drug se isto zeznuo pa kupio takav falican tel. Mislim da je rešenje jedino zamena ploče a pitanje je koliko se to isplati. Nek neko od servisira kaze koja je cena ploče pa ces znati vredi li to menjati.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Re: Servisiranje-pitajte
Umire mi polako ekran na HTC Hero. Otisao je touch u donjem delu ekrana, u gornjem radi. Slika se normalno prikazuje.
Sta je tu crklo i koliko kosta popravka?
Hvala
Sta je tu crklo i koliko kosta popravka?
Hvala
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 29. Apr 2012. 16:10
- :: Nokia 5028
- :: Nokia 6300
ljudi pomagajteeeee
....imam Nokiu 5228,juce probam da j0j sam zamenim masku,zakacim kablic k0ji je za touch screen i p0kidam ga...ali ekran radi sam0 t0uch nece,jel m0ram da menjam ce0 ekran
ili taj kablic m0gu da mi srede u serwisu?
hwala u napred 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
Promenis touch i uzivas. Tako to biva, ko ne plati na mostu plati na cupriji 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Margan, jesi li možda nekad video slova "o", "v" i slična? Nemoj da koristiš ovde na forumu takvo pisanje, kao u svom prvom postu. Sačuvaj to za Facebook. Nemoj da shvatiš lično, ali ne volim kad neko piše "c0wece", a verujem ni većina članova na ovom forumu.
Pozdrav svima, interesuje me cena stakla za samsung wave gt- s8500 , staklo se polomilo pri padu na vise mesta ali touchscreen normalno radi, pa da li moze da se naruci samo staklo ili komplet maska i koja je cena naravno ?? Hvala unapred 

Pozdrav. Koliko može da košta otprilike ploča za e71 i da li se to može naći polovno? Mojoj supruzi je žestoko ispao telefon i serviser je rekao da je ploča kriva. Inače, ne radi mu kamera. Pogrešio sam što nisam njega pitao...
Sony Ericsson C510
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
brankons, otpilike ti je jeftinije da nadjes supruzi polovnu e71 jer ce te cela igranka izaci toliko novca.....
D500&E71
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
krči/probija/škripi mi zvucnik na E6, pod garancijom je i zanima me dal ce oni njega popravlajtei ili mu promenuti zvucnik?
jel imao neko slican problem?
jel imao neko slican problem?

-
- Entuzijasta
Ne razumem, pitas da li ce popravljati zvucnik?
Naravno da ce telefon popraviti tako sto ce zameniti zvucnik jer se sam zvucnik ne popravlja.
Inace, ne sme se zvucnik slusati na maksimumu duze vremena, produva vrlo brzo
Naravno da ce telefon popraviti tako sto ce zameniti zvucnik jer se sam zvucnik ne popravlja.
Inace, ne sme se zvucnik slusati na maksimumu duze vremena, produva vrlo brzo

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
nisam ga ni slusao, jako retko slusam na zvucniku, uzeo sam polovan telefon i super ocuvcan tako da verujem da ga je moj prehdonik i prodao zbog zvucnika.
-
- Entuzijasta
Ma nije to nista, to je sitan kvar, nemas brige, verovatno je on malo glasnije slusao 

- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
Uzeo sam pre par dana ZTE Skate,i odmah problem,naime prilikom razgovora zvuk u slusalici je neki put cist,perfektan a neki put se cuje kao da je zvucnik probio(pocepan).Sada mene zanima,ako neko zna iz iskustva da li je moguce da je zaista zvucnik pocepan i da na mahove radi dobro,ili je pak problem u tel.sagovornika.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Servisiranje-pitajte
Mogucnost da ti je magnet navukao nekih metala npr spene...moguce je i da je probubao
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
Telefon sam uzeo pre sedam dana,stoji stalno u koznoj futroli,nije imao gde da nahvata metalne opiljke.Telefon je u garanciji,ali je problem sto cas radi dobro a cas ne,po Marfijevom zakonu kada ga budem reklamirao radice dobro
pa mi prodavac moze reci da ga z.j.b.v.m

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Servisiranje-pitajte
Moj savjet ti je da onda uzmes svaki put snimis razgovor to je dokaz, samo ne znam ko te nagovori na kineza brate 

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
zanima me koliko bi kostalo u bg-u u servisu da se zalemi dioda osvetljenja tastature na e50?
dioda je tu, telefon je rasklopjen sve je ispravno, samo sto je ona otpala, a ja nemam duvaljku da je zalemim sam...
dioda je tu, telefon je rasklopjen sve je ispravno, samo sto je ona otpala, a ja nemam duvaljku da je zalemim sam...
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
pitanje za profi servisere na forumu:
imam povoljnu ponudu za polovan htc evo 3d, međutim fon je zaključan, pa me zanima koliko je komplikovan proces otključavanja tog modela za sve mreže i može li se nešto pokvariti otključavanjem?
ne bih hteo da me posle otključavanja nešto zeza, pa da ga moram po servisima nosati.
hvala
imam povoljnu ponudu za polovan htc evo 3d, međutim fon je zaključan, pa me zanima koliko je komplikovan proces otključavanja tog modela za sve mreže i može li se nešto pokvariti otključavanjem?
ne bih hteo da me posle otključavanja nešto zeza, pa da ga moram po servisima nosati.
hvala
Pozdrav! Kupio sam HTC Sensation koji je flashovan i imao je instaliran Ice cream sandwich sa Apex Launcherom. Uradio sam reset u nadi da ga vratim na fabricka podesavanja i ostao fakticki bez telefona. Nece da se pokrene softver, jedino na sred ekrana pise "ANDROID" i to je sve, nakon toga se tel ugasi. Sta da radim? Hvala.