Drugar me zamolio da pitam ovo na forumu, kratko i jasno, da li je moguce u kucnoj radinosti za dz uradiiti sim unlock Nokie C2-05, zakljucan na domaci Telenor. Ako jeste molim linkove, objasnjenje i ostalo. Ako ne, samo molim obrazlozenje. Citao sam temu Nokia SimLock ali tu ne vidim C2-05, sto ce reci ili da ne moze, ili da nije podrzano.
Hvala unapred.
Sve sto sam ja video na netu je za neke pare, on bi za dz, ako moze. Ako ne, onda je svakako svejedno.
Dekodiranje C2-05
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dekodiranje C2-05
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Re: Dekodiranje C2-05
@miodrage
Ne ne moze nikako u kucnoj varijanti, jer jednostavno, to je SL3 telefon.
Ono oko naziva nokija nema nikakve veze, bitan je RM koji telefon ima i po njemu se zna koji se radi a koji NE.
Da rezimiramo : SL3 telefon (koji je i od tvog prijatleja) NE MOZE nikako u kucnoj varijanti da se uradi, a i u skorije vreme (citaj par godina) nece takodje ici.
pozz.
Ne ne moze nikako u kucnoj varijanti, jer jednostavno, to je SL3 telefon.
Ono oko naziva nokija nema nikakve veze, bitan je RM koji telefon ima i po njemu se zna koji se radi a koji NE.
Da rezimiramo : SL3 telefon (koji je i od tvog prijatleja) NE MOZE nikako u kucnoj varijanti da se uradi, a i u skorije vreme (citaj par godina) nece takodje ici.
pozz.
miodrage,
Moze da se uradi kao i svaka SL3 nokia kalkulacijom koda cena je 15-30 evra zavisno od grada do grada i ceka se oko 2 dana....
Postoji varijanta da je kod 20 cifara i tada se NE MOZE uraditi nikako,a da li je 15 ili 20 morate prvo nakaciti na neki od fbus interfejsa za Nokiu....ukratko pravac bolji servis......
pozz
Moze da se uradi kao i svaka SL3 nokia kalkulacijom koda cena je 15-30 evra zavisno od grada do grada i ceka se oko 2 dana....
Postoji varijanta da je kod 20 cifara i tada se NE MOZE uraditi nikako,a da li je 15 ili 20 morate prvo nakaciti na neki od fbus interfejsa za Nokiu....ukratko pravac bolji servis......
pozz
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hvala puno na informacijama, ortaku sam vec preneo, pa sad on dalje neka vidi sta ce sa tim uredjajem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
Kod mene je dekodiranje SL3 15€, a ceka se oko 2h, ali ne vise od 5h 

cyber_vrbas,
Like za brzinu
Like za brzinu

- cyber_vrbas
- Entuzijasta