Motorola V3

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Scully
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2005. 09:14

Motorola V3

Post od Scully »

Nedavno sam kupila ovaj telefon,i imam jedan veliki problem sa njim.Radio je neko vreme normalno,kada mi se ispraznila baterija,stavila sam ga da se puni,i skinula s punjaca nakon 3h.radio je nekih 10 minuta,ponovo se baterija ispraznila,i onda sam ga stavila da se puni uvece oko 9h,i ostavila ga do jutra na punjacu.Ujutru kad sam ga skinula s punjaca,nije hteo da se upali,i od tada on kao da je mrtav.nikako nece da se ukljuci.Uopste ne daje "znake zivota".Totalno je iskljucen i ne znam sat da radim,jer se bas i ne razumem u mobilne telefone.Molim sve koji znaju nesto o ovom mom problemu,da mi pomognu,jer ja zaista ne znam sta da radim.Unapred zahvalna.
:smutny:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Imas li neku garanciju na fon?Mozda je najpametnije da odneses u servis telefon.Oni ce ti sigurno pomoci-popraviti tel...
MNJIH!

Scully
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2005. 09:14

Post od Scully »

Nemam garanciju,a i telefon nije kupljen ovde u Beogradu,pa sam tu varijantu odmah iskljucila.Imas li neku drugu ideju?Pretpostavljas li sta moze biti s telefonom?Postoji li neki nacin da se on "ozivi"?HVALA ti na svemu Vulle_NS.POZDRAV!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Jedan moj prijatelj je imao slican problem, crna V3. On je kupio dobio drugu bateriju i onda je normalno radio jer je ona stara u njemu navodno imala neku fabricku gresku. Pokusaj ubaciti drugu bateriju pa vidi sta ce biti.

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Scully, ne razumem se bas dobro u servisiranje tel tako da nebi da te pogresno posavetujem... :)
MNJIH!

marek
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 24. Avg 2005. 09:14
Kontakt:

Post od marek »

Moze biti da ti ne valja baterija, probaj nadji nekoga ko ima isti fon pa isprobaj varijante baterija punjach ako nije to onda pravac servis, ne brini sredice se sigurno samo je pitanje koliko ce da boli
$$$$$ :blinky:

eldoctor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2005. 02:23

Post od eldoctor »

sto posto je baterija imao sam slican problem .jer kod nas su baterije loseg kvaliteta . u norveskoj sam uzeo 6230 i drzao mi je 5 dana kupio bateriju ovde drzi jedva 2 dana .tako da probaj sa baterijom ako ne onda servis

Odgovori