Nokia c7 problem sa touch screenom

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
XdzelatX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Avg 2012. 22:01
:: nokia c7

Nokia c7 problem sa touch screenom

Post od XdzelatX »

Imam jedan mnogo iritirajuci problem sa nokiom, pre nedelju dana sam razbio touch i kupio drugi da ga zamenim. Lepo sam rasturio fon, zamenio sve pazljivo, ali me touch od kada sam ga zamenio zeza... Ponekad nece da odreaguje uopste u donje desno ili levo polje, kako kad pa proradi opet posle nekog vremena, ili se desava da kada fon koristim pritisnem samo na kratko a on se ubaguje i izbaci mi meni kao da drzim prstom i dalje na neku ikonicu. A desava se i da kada otvorim glavni meni poludi i setka ga gore dole kao lud dok ga ne lupim polako po touchu sakom, ne jako naravno. Sta mislite da je do toucha ili nesto do fona posle pada kada mi se i razbio touch? Iznesite misljena slobodno.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Re: Nokia c7 problem sa touch screenom

Post od zavodnick »

zavodnick napisao:E sad jedino nisi rekao, gdje si kupio touch, koliko si ga platio... Ako sam dobro shvatio, telefon si sam sastavio, pa nisam siguran koliko si strucan u tome, ali moje misljenje je da si trebao, prije nego si sam zamijenio touch odnijeti telefon da neko pogleda... Inace, novije NOKIA-e su jako osjetljive, a pogotovo ploce. Iskreno, mislim da je problem negdje izmedju ekrana i ploce. Nisam siguran, ali evo... pa neka neko drugi da nekakvo drugo misljenje ili sugestiju...
EDIT: http://mobilnisvet.com/forum/viewforum.php?f=18na ovom linku imas sve za servisiranje pa ovdje postavi pitanje... DrGrga ce ti sigurno pomoci!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

XdzelatX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Avg 2012. 22:01
:: nokia c7

Post od XdzelatX »

Msm da sam ga kupio preko gsm berze, oko 30 evra. A do sada sam milion fonova rasturio i popravio, a vise ne nosim na popravku jer mu par puta vracali telefone jos u gorem stanju ili mi poskidaju pola delova i stave sa nekog razdrndanog i misle da se ne provaljuje. Ja sam prvo mislio da su kapacitivni senzori na touch ali oni u principu ili rade ili ne rade uopste, tako da je nesto drugo u pitanju. Hvala u svakom slucaju na usmeravanju.

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Ako misliš na ove: http://www.gsmberza.com/kupi/touchscree ... -c7-121184
25 evra u nabavci je preskupo i za original, kamoli za kopiju koju su ti uvalili.
Reklamiraj im ako su ti dali neku garanciju.
Mada nigde ne vidim gde se fizički nalaze.

Milion je velika cifra. :oops:
Svaki rastureni si i popravio? :unsure:
Taj procenat nema ni Dr Grga.

Napiši ime tog servisa gde su ti skidali delove.
Čisto da ih zaobilazimo.

Odgovori