Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
mvasqez
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2011. 13:49

Re: Servisiranje-pitajte

Post od mvasqez »

Ma menjao sam, dao neke telefone za njega, pa mi dobro ispalo, zato sam ga i uzeo a da nisam znao o kom modelu se radi. :)

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Kako je dobro ispalo kad ne radi touch? Ne mozes ga kupiti ako nemas servis.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Da li se secate starih futrola za telefone? Onih skroz providnih Crystal? Gde bih mogao da nadjem tako nesto slicno?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Zna li neko gde se moze kupiti fenix Key, tj. ovo cudo?
Slika
Ili ako postoji mogucnost da to nekako obavim piratski, nekim virtualnim piratskim kljucem! :D
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Post od DrBrMr »

U pitanju je htc hd2, telefon nece da se upali, a i kad se upali izbacuje neke brojeve i zeleni ekran. Ima li neko ideju šta je u pitanju, hardware ili software?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ensiferum,

Imam ja da prodam,nov sa garancijom....... pozz

simonen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
:: Nokia N8

Post od simonen »

Ovih dana sam u dilemi,kupio bih drugi tel izbor je pao na neki Nokia model serije E.Svi telefoni koje sam gledao imaju na Life Timeru od 250-500 sati rada.Koliko je bitan ovaj podatak tj,da li treba izbegavati telefone koji imaju dosta razgovora na Life Timeru

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

simonen, evo moja e71 ima oko 662h razgovora pa joj nista ne fali....ako ce te to utesiti,a danas sam gledao od drugara staru nokiu n91 i ona imam 1554h razgovora i dalje se normalno koristi njom
D500&E71

bolan123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Sep 2012. 02:53
:: n97

Post od bolan123 »

Da li je moguce i koliko kosta da se otkljuca telefon Huawei G3512 zakljucan na mtel Republike Srpske? Hvala 8)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Zanima me pošto mi je naprsnuo ekran imam samsung galaxy s2, zvao sam ove iz bg electronika (oni su ovlašćeni serviseri samsunga ) šta ti mislite da li smem da im ostavljam mob da mi zamene ceo ekran sa tachom, mislim koliko su stručni i profesionalni, pošto kažu da daju samo mesec dana garanciju nakon promene ekrana? Šta mislite koliko mi se isplati cela ta avantura? Smara me što mi je napuklo staklo baš mnogo, jeftinije mi je da menjam staklo nego sada da kupujem drugi mob. I da li su sva ta stakla orginalna ili....?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

oxigen,
to je klasicno mehanicko ostecenje koje ti ne bi pokrila nijedna garancija!U ovlascenom servisu zamena displeja sa tachom ce te kostati kao svetog Petra kajgana jer su do pre mesec dana lokalni serviseri uzimali 180e za taj posao uz garancije da ce ti staviti originalan displej.Kao :)

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

oxigen, koliko para ti traze,bas me zanima? :) Drugar je skoro zamenio ekran na S2,ne kod njih,sve je ispalo dobro,ne primecuje se nikakva razlika,tako da ne verujem da bi ti oni nesto tu pokvarili...

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Pošto ne znam u kojoj temi da pitam, pitaću ovde. Verovatno je i ovo odgovarajuća tema. :)

Ovako, zna li neko gde mogu da se nabave originalni ekran i baterija za Nokiju 8800 Sirocco?

http://mobilnisvet.com/mobilni/1211/Nokia/8800-Sirocco

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

E ovako drugari imam jedan problem,tj nemam ja direktno vec moj rodjak,uzeo je Nokia-u X2-02,skinute sa mts mreze(tj dekodiran je),i sada ima jedan problem,a to je kada ga neko poziva,a taj broj nije zapamcen u imeniku sa +381...,onda telefon taj broj ne prepoznaje da ga ima u imeniku,a kada ima broj u imeniku sacuvan sa +381... i kada ga taj broj zove,telefon najnormalnije izbacuje njegovo ime.E sada da li postoji neko resenje kako to moze da se sredi(sem da se rucno,ubacuje +381 u svaki kontakt koji nema to) i da li je to mozda zbog toga sto je telefon dekodiran..

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Nema veze sa time što je telefon dekodiran.
Neki telefoni jednostavno tako traže.
Recimo svi modeli iPhone i neki modeli Samsunga.
Za Nokiju mi malo čudno.
Neka proba da uradi nadogradnju SW na najnoviju verziju preko Nokia sajta.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да ли је компликовано мењање маске на Галакси С1?
Питах једног сервисера и каже да неће да ради то...
Слобода или смрт

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

acamatic,
primetio sam da je samsung S5230 imao taj problem,pa cak i kad ukucas broj u formatu +381 desavalo se da za neke ispise pod imenom pod kojim je broj zaveden a za ostale samo broj iako je memorisan sa +381.Probao sam da ih sve drzim na kartici pa se isto desavalo,onda sve prebacio u memoriju telefona i opet isto.Svestan sam bio da se desava da kad imas isti broj zaveden pod razlicitim imenom da ga prikaze samo kao broj bez imena ali ovde to nije bio slucaj jer sam imao brojeve samo na kartici a kad ni to nije pomoglo sve ih prebacio u memoriju telefona i uklonio sa kartice da nemam duple kontakte.Postalo je jako iritantno da imas nekog memorisanog a da ti telefon samo broj izbaci i pitas coveka a ciji je to broj.Neki su u stanju i da se naljute pa kazu zar si me obrisao? :) Resenje je jednostavno bilo,a to je bila hitna prodaja tog krsa.I samo jos nesto,mislim da mu ta nokia nije zakljucana i da radi u svim mrezama jer ne pamtim da je ijedna nokija od mts bila zakljucana.Imao sam E5 i C5 i nisu bile zakljucane iako su u mts rekli da jesu.

Solesoslav
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Sep 2012. 03:42
:: Motorola Milestone 2

Post od Solesoslav »

Pozz svima, imam Motorolu Milestone 2 kojoj je pokvaren touch. Koliko kosta zamena, koliko bi trajala i gde to mogu uraditi u Beogradu?

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

Imam problem na nokiji E6 gde je belle fabricki bio instaliran u smislu da mi se gornji delovi okvira u kojima pise vreme na sredini pocetnog ekrana ponekad previse osvetle kad se vratim na pocetni ekran pa da li je softver,ekran ili nesto drugo u pitanju?Recimo posaljem poruku,vratim se na pocetni ekran,i kad blinkne da je poruka dostavljena taj deo ekrana oko 1cm bude jako svetao i moram da tapnem prstom po ekranu da se vrati u normalu.Kliknite na sliku pa cete moci pogledati u krupnom planu.

Slika
Poslednja izmena od kovach81 u Uto, 25. Sep 2012. 14:40, izmenjeno 6 puta ukupno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

kovach81, sliku postuj na neki od sajtova za "hostovanje" slika kao sto je dodaj.rs. Tamo ces dobiti link za postavljanje na forumu koji mozes da ubacis u poruku.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori