Znaci namera mi je da nam neko iskusan konacno odgovori da li je flesovanje opasno ili ne?
Koliko sam shvatio opasno je ono flesovanje kada stariji model flesujemo softverom nekog novijeg modela pa hardver ne moze da izdrzi jer jednostavno nije namenjen za to ALI da li neki konkretan model sa recimo vodafonovim softverom mozemo flesovati BEZ RIZIKA "cistim i originalnim" softverom proizvodjaca za taj model????
Opasno je ako to radi neko nestrucan jer se moze desiti da telefon vise ne radi! Mozes fleshovati tel sa vodafonovim softverom i ubaciti nov "cist" sf, ali ne bez rizika, mada je isti kada radi neko "strucan" mali!
Primecujem da su misljenja dosta podeljena ima onih koji tvrde da je stetno i da moze biti stetno kao i onih koji se "zaklinju" u to da je to potpuno bezopasno!!!
Koliko moze da kosta fles i sta se desava ukoliko serviser flesom "sredi" (pokvari) telefon???
Flesovanje najcesce kosta oko 10 evra,za neke telefone i skuplje ali u 90% slucajeva je toliko.
Kao sto ti je akki napisao,ako neko ko nema blage veze flesuje telefon moze da se desi da nesto zabrlja i"ubije"telefon pa onda samo servis pomaze,zato bolje idi odmah u servis da ti strucnjaci flesuju telefon,pogotovo ako ti je stvarno sa Vodafon-a!
Pozdrav
Nemojte flesovati telefon bez preke potreba.Ucinite to samo kad imate problem a ne da bi izbrisali fabricke slike ili neke druge stvari zbog druge mreze.
jel mogu ja da odradim flesovanje simensa cx7i?
Ovo mi je preko potrebno, jer je ovaj namenjen da radi u i-modu, pa ne mogu da podesim e-mail i mms.
Sta mi je za to potrebno, kabal i kompjuter imam
pozdrav
Imam samsung E820 i u njemu je softwer od t-mobile-a on swe radi i swe je okey... ali mene taj sof nerwira... Jel mogu ja da tu stawim orginal sof i dali je to pametno(ako uopshe postoji orginal software)
ja sam promenila softver na mom w550i (nesht je prvobitni kochio a ovaj novi radi koa beba) preko programa na telefonu sve je ishlo preko gprs-a,telefon je sve sam odradio,jedino shto mi je otishlo 140 dinara kredita
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
Mozes ali ne od kuce,na kompjuteru,morao bi to neki bolji servis da uradi!A poznata je cinjenica da od skoro i noviji SE telefoni mogu da se update-uju od kuce ali opet treba biti pazljiv i citati uputstva!
Pozdrav
ja sam fleshovao telefon u super servisu u balkanskoj ulici, servis se zove spyder ili tako neshto... telefon mi super radi, a platio sam 800 djunti... bilo mi je lakshe da izdvojim te pare(koje nisu ne znam ni ja koliko velike ) nego da kucji neshto sam uprskam...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.